anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce aveti toti cu trupa Black Veil Brides? straight face. Ma refer la astia cu " rock-ul vechi ". Mie imi place si " rockul vechi " si " rockul nou ". Asa cum il numiti voi straight face. Si totusi, care va e problema? straight face

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

BVB canta, in general, poponareli, asta e problema mea principala.Ca n-ar iesi ceva mai rau decat un nivel mediocru daca s-ar abtine solistul de la screamo sau si-ar gasi un solist decent.Si,desigur nu uitam de lipsa lor de originalitate.BVB e KISS si Motley Crue, corcit cu efeminare, riff-uri repetitive si vocea unui castrat.

Vad ca asculti ESTK si Brokencyde.Parerile tale despre rock, fiind, din acest moment, irelevante.Mai adaugam si faptul ca matale consideri Flo Rida si David Guetta ca exponenti ai unui pop bun, care nu creeaza hemoragie auditiva.Again,you fail!

Nu prea ai treaba cu rock-ul si nu exista ceva precum "rock vechi" sau "rock nou", exista rock, metal si imitatii ale celor doua, care rezulta in niste esecuri rasunatoare, fane de 13-20 de ani,de obicei,pustoaice naive,fara tangente cu viata si mediocre din orice pdv.

Iti place "rock-ul vechi",ha? Ce iti zic urmatoarele nume,fara search pe Google : Quadrophenia,Streets of Philadelphia,Brad Delp,Jimmy Page.

Iti place "rock-ul nou",ha? Ce iti zic urmatoarele nume,fara search pe Google : Between the Buried and Me,Twilight of The Thunder God, Sabaton, The Mars Volta.

Ma cam seaca pufanii astia ca tine, care nici nu stiu cu ce se haleste viata, daramite muzica si mai fac si gat mai ceva ca un strut iesit din nisip.Imi pari a fi un puiut de ipocrita.

| Holocaust a răspuns:

Nu cred ca problema e faptul ca BVB e o trupa noua, ci mai degraba e faptul ca ei tind sa fie foarte comerciali si superficiali in abordare, iar tuturor mucosilor le place asta.Sunt prea... overrated, iar ei nu prea produc muzica de calitate, din punctul de vedere al multora.

| FadetoBlack a răspuns:

BVB = Câcăcel pe băţ big grin

| RockNbeer a răspuns:

Indiferent ce iti place tie, BVB tot de rahat raman.

| Vans a răspuns:

Rock vechi, rock nou...BVB nu se încadrează în niciuna.

| Medicinallx3 a răspuns (pentru Vans):

Cam da, dar eu am spus asta pentru ca mai nou asa se spune pe TPU straight face, sau mai nou Metallica e trupa emo -.-"... Scrie in search bar si ai sa vezi -.-"

| LanaSpectrum a răspuns:

N-am nimic cu ei, dar nu-mi plac. Nu se incadreaza in niciun gen sau sub-gen de rock sau de metal. Cu toate astea, au mai mult succes si fani decat multe trupe care ar merita sa fie ascultate, desi trupa e cam de duzina si slabuta rau... Parerea mea...

| xFaBu a răspuns:

Bvb canta pur si simplu fals si dupa cum au zis si ceilalti asa iti repet si eu ca nu se incadreaza in niciun subgen MUZICAL
si ce vrei sa spui tu cu rockul nou... ai fi auzit tu ceva de new metal. gen linkin parca dar nu vorbi prosti.