anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cantaret(A) va place? mie imi place Laddy Gaga dar am auzit multe despre ea si nu stiu ce sa mai cred. daca stiti si voi despre ea spuneti-mi.

Răspuns Câştigător
| PureMadnesS a răspuns:

1.Cantaretii mei preferati:Nane, Arssurabig grin
2.Lady Gaga Hmmm... dupa mine o nebuna imi plac multe din melodiile ele gen Alejandro dar nu stiu mi se pare diabolicabig grinImi place ca are stilul ei de a se imbraca si o respect pentru tot cea ce facebig grin.(n-am dat niciun copy-paste) a fost doar parerea meabig grino fundita se poatebig grin?:*

6 răspunsuri:
| DreamingAloud a răspuns:

Da e si cantareata mea preferata dar daca cu adevarat iti place nu ar trebui sa iei in considerare zvonurile pentru ca sunt doar niste barfe si la prima abatere sa iti schimbi total parerea despre ea. Si ar trebui sa vezi si calitatile la ea nu numai defectele cum fac anumite persoane si dupa ce ca o jignesc mai spun ca nu au ei dreptul sa o judece.
@FluffyAngel in ziua de azi 2 din 3 cantarete/actrite se dezbrac. Respect pentru cele care nu fac asa ceva. Si poate ce-ai vazut tu era un trucaj...

| Dean1996 a răspuns:

Mie imi place Jon Bon Jovi.Ii iubesc vocea, imi place foarte mult.Lady Gaga,ce sa iti spun despre Lady Gaga:-?,pai,am auzit ca a scos o melodie noua,Born this Way,dar sti asta daca esti fan(mie imi plac cateva melodii,dar nu ma numesc neaparat un fan).Si in rest, cu toti stim stirile despre ea.S-ar putea sa vina in concert in Romania, se zice.
http://www.radardemedia.ro/......i-romania/
Dar alta stire eu numai stiu.

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Pai Lady Gaga e cam nebuna si a aparut undeva doar cu 2 stelute care ii acopereau sanii.si niste strampi dar in fine.Nu este chiar genul meu de cantareatsa preferata.happyasta e parerea mea.

| andragrigoras2000 a răspuns:

Fiecare are parerea lui.mie, personal, nu imi place.imi place vocea ei dar nu de ea.pare prea extravaganta.eu tio recomand pe elena gheorghe sau pe inna.romance cu casre ne mandrim!happy

| LoveSelena a răspuns:

Pai imi place de lady gaga.Ea canta la pian de la 13 ani.Numele ei adevarat este stefani joane angelina germanota.Se zvoneste ca e barbat dar nu e adevarat.Are 24 ani.E un pic dusa cu pluta.Cred ca se drogeaza dar nu stiu sigur.E super urata fara machiaj.Are iubit.Cam atat

| anonima11111 a răspuns:

Are probleme...serioase...Sunt un nimeri ca sa o condamn dar prerea mea e ca e nebuna si ca se vede dupa vestimentatia ei.