Romani: Paula Seling, Ada Milea, Luminita Angel, Madalina Manole, Nico, Monica Angel, Nicola, Loredana Groza, Marcel Pavel, Andra, Florin Chilian, Dan Balan, Stefan Banica, Elena Gheorghe, Iris, Cargo, Holograf, Phoenix, Voltaj si altii.
Straini: Lara Fabian, Laura Pausini, Madonna, George Michael, Eminem, Rihanna, Bon Jovi, Evanescence, Blue Foundation, maNga, Scorpions, Nirvana, The Pierces, Linkin Park, Metallica, etc.
Romani : Indiferent, Arssura, Puya, B. U. G. Mafia, Smiley, CRBL, Andra, Inna...
Straini : Chris Brown, Eminem, Rihanna, Ne-Yo, Colby O'Donis, Mariah Carey, Erique Iglesias, T. I., Bow Wow, Akon, Britney Spearce,...
Andra este o romanca talentata cu o voce de aur, iar printre cantareti straini preferati de mine se numara miley cyrus, ferige, pussicat dolls, rihanna,, si o cantareata romanca care o ador mai este si paula seling
Cantareti romani :inna, andra, elena gheorghe
straini:rihanna, eminen, beyonce
Nu prea ascult muzica romaneasca, dar din cand in cand, Voltaj, Vama Veche, 3SE, Andreea Balan (melodii vechi) si cele pop.
Iar straina : Darin, BoA (canta in trei limbi : engleza, coreana si japoneza), Mike Posner, Sum41 (e o trupa, evident), Bruno Mars, Bethany Joy Galeotti (are putine melodii), Rihanna, Kevin Rudolf, Gemma Hayes, Tyler Hilton, Ciara etc.
Hmmm.imi place inna, eminem (ocazional), taylor swift, andreea balan, rihanna, alex velea, christian D. etc...
Romani: les elephants bizarres :]
Straini: The gazette, an cafe, three days grace, green day, flyleaf, skillet :]
Pai... iti zic p toti. chriss justus, alex velea, arssura, lady gaga, elena gheorghe, andra, katy perry, bug mafia, selena gomez, hannah montana, justin bieber, inna, kiss because, andreea banica, anda adamsi cam atat fundaaA?
Romani: Andreea Balan, Reesidance Deejays, Inna, Anda Adam, Ianna Novac, Distincto, Hotel FM
Europeni: Cheryl Cole, Keysha Cole, Enrique Iglesias, Eva Rivas, Safura, Amareeah, Olia Tira
Americani: Beyonce, Lady GaGa, Britney Spears, Cher, Pink, Akon, Jay-Z, Bon Jovi, Miley Cyrus
Australieni: Kate Alexa
Asiatici: Sofia Niezodruska(Georgia), Kilimip(Japonia)
Mie imi place trupa E. M. I. L din Romania Si Pistol cu Capse.
Straini: Green Day, Joan Jett, The Clash... mai multi
Romani nu prea imi plac, sau daca imi plac nu stiu cum ii cheama.
Straini: Ozzy Osbourne, Kellin Quinn, Billie Joe Amstrong etc.
AndutzaAndu întreabă: