"Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth." - Marcus Aurelius, nu cred ca e nevoie de explicatii
"Marcat" este mult spus.Nu m-a marcat nimic dar...
Simple smiles elude psychotic eyes
Lose all mind control rationale declines
Empty eyes enslave the creations
Of placid faces and lifeless pageants
In the depths of a mind insane
Fantasy and reality are the same
" If you're conscious you must be depressed. Or at least cynical. "MGMT-Siberian Breaks
Nu-i greu de inteles.
''Face foc pe unde trece, lasa urme ce ucid natura
Si-L serbeaza pe Iisus mestecand calici friptura''. (Underman - Dezgropam Cuvinte)
Versurile ii reprezinta pe majoritatea crestinilor, care, in ziua de Craciun si Paste, i-L serbeaza pe Iisus cu mancare ( de obicei carne, desi, ironic, Iisus era vegetarian) si cu bautura, in loc sa opreasca sacrificarea animalelor si sa-L serbeze pe Iisus cu pace si armonie fata de natura, ei mai mult pun paie pe foc.
PS: Pentru ca suntem la categoria ''Muzica'' m-am gandit sa-ti dau aceste versuri in loc de citate.
Bună! Păi... faza îi că eu nu voiam să fie la "Muzică", eu am pus-o la "Ştiinţă şi filosofie" dar nu ştiu ce s-a întâmplat, am vrut să o pun acolo sperând că găsesc mai multe persoane care chiar înţeleg ce caut eu. Se poate schimba categoria?
Nu, nu mai poti schimba categoria. Poti eventual sa pui din nou intrebarea la categoria "Stiinta si Filosofie''.
"Visele smulg gratii" - Kazi Ploae
Consider ca ne reprezinta pe fiecare, dar majoritatea nu vor sa vada asta.
Nu o sa uit niciodata, chiar daca as vrea versurile manelelor in care sunt pomeniti mereu dusmanii
BeyondTheMusic întreabă:
Ralucarrie întreabă:
chilledzebra întreabă: