Lady Gaga e un personaj...trebuie să faci diferenţa între artist şi om. Ţinutele ei extravagante sunt o deghizare, aşa cum un actor, atunci când interpretează un personaj, e obligat să poarte o costumaţie care să-l ajute să fie cât mai mult în pielea personajului, la fel şi ea, are nevoie de aceste costumaţii extravagante care să o ajute să exprime ceea ce ea este ca artist. E susţinerea şi perfecţionarea unui brand. E excentrică, şocantă, de neuitat...asta e şi ideea.
Ceea ce eu una nu am văzut niciodată la ea a fost vulgaritatea. Mereu am perceput gesturile ei, care la altcineva mi-ar fi părut vulgare, ca fiind "normale", ca făcând parte din joc. Spre deosebire de mimozele care apar în fundul gol şi cu sânii pe dinafara pentru că doar aşa se pot face remarcate, Lady Gaga nu are nevoie de asta, ea chiar are talent, excentricităţile ei fiind actorie, imagine, detaliile care fac diferenţa.
Eu sunt de parere ca Lady Gaga e o persoana un pic mai iesita din comun.
Adica mie imi plac toate melodiile ei, canta super bine, are o voce superba, dar vestimentatiile ei lasa de dorit.
Dupa nume iti dai seama.
Sunt sigura ca unii o admira pentru ca e extravaganta si are tinute ciudate, dar mie mi se pare ca ar avea mai multi fani si lumea ar admira-o mai mult daca ar avea un stil decent.
Ai pus exact punctul pe "i". Ce face celebritatea din om?
Dar totusi, unii o admira pe Lady Gaga pentru cine este, pentru comportament si nu dupa haine si videoclipuri iesite din comun.
Te pup
Celebritatea te face sa uiti cine ai fost pentru ca esti faimos mereu te crezi cu un pas ianintea celorlalti oameni nu te mai consideri un om de rand niciodata nu te va schimba in bine cand incepi sa simti ca ai tot ce vrei si bani si cariera crezi ca toata lumea este la picioarele tale imi place lady gaga stilul ei este putin mai exagerat dar asta o face mai speciala si cred ca si pentru ea celebritatea este totul
Ca sa fiu sincera, singurul videoclip care nu imi place de la Lady GaGa este "Just Dance". Restul sunt originale, incepand cu "Poker Face", GaGa incepe sa "dea drumul" stilului ei, caci poate ca daca ar fi inceput direct cu un stil excentric ar fi fost luata drept nebuna. Din pacate insa, unii o considera asa oricum. Mie personal imi place evolutia acestei cantarete. Daca observi totusi, vocea ei a inceput sa fie descoperita odata cu "Bad Romance", momentul in care am putut admite cu totii ca GaGa chiar are voce. Si inca una superba, deosebita, puternica ( vezi "Speechless" live si altele http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&ob=av2e ). Pana atunci, melodiile au fost tot foarte bune, dar nu o determinau pe artista sa atinga tonuri vocale inalte. Asta e o alta consecinta a faimei. A inceput sa arate cine e ea cu adevarat, si asta e un lucru bun. Nu multi au curajul acesta, iar eu o apreciez pentru el, pe langa faptul ca o apreciez foarte mult ca artista :)
In concluzie, celebritatea a dus spre bine. Ea este inca o persoana normala, minunata, doar ca pe scena si in public iubeste sa fie excentrica, mai ales prin tinute. Asta inseamna ca arata cine este, fara rusine. :D
Lol scuze ca m-am lungit cu vorba, dar am vrut sa imi sustin punctul de vedere :)
Spre biiiiine! In Just dance parea o copila, o adolescenta, nu vi se pare? In Bad romance are deja stilul excentric cu ochi de insecta si margele plutitoare.In Lovegame incepe petrecerea cu baieti si stil excentric din nou, in Poker face nu e prea excentrica era la inceputul carierei atunci.In Startruck(ala nu e video oficial) e la fel de excentrica, si nu in ultimul rand cea mai controversata piesa Alejandro! aici nu mai e asa excentrica, cu telefoane in cap si alte din astea dar e prea vulgar si... mie imi place Lady Gaga pentru ca e originalasi cam asta-i tot iar in cazul ei celebritatea a dus inspre biiiiiine!