La mine cred ca placerea asta e nativa. Mi se pare total aiurea sa salivezi dupa o celebritate.
Tot aici se incadreaza si obsesia baietilor pentru echipele de fotbal. Inteleg ca ii place o echipa, tine cu ea, da de aici si pana la a suferi daca pierde e... neah, in fine. Si cand o echipa de fotbal sau celebritatea ta preferata devine mai importanta decat alte lucruri din viata ta, deja e ceva defect.
Asta dupa parerea mea nue normal. Ok iti place un star (de exemplu cum imi place mie filmul twilight) dar nu ii urasc pe cei care nu le place astea sunt preferintele lor si nu toti oameni asculta aceeasi muzica sau le plac aceleasi filme
Eu cred ca sunt orfani. Altfel, nu-mi explic cum dracu iti poti lasa copilul in voia sortii, acesta ajungand de rasul curcilor? Nu stiu ce pazesc parintii lor... Poate ca tatii lor pazesc sticlele cu vin, iar mamele, petrec 16 ore pe zi cu machiajul si barfa. Vor vedea ei (copiii) pe dracu', atunci cand vor fi mari, cat de rau este sa fi prost. Ar fi interesant de stiut, cati din ei isi vor acuza parintii pentru esecurile personale.
Nu le suport.Si cred ca nici macar nu ai voie sa spui numele acelui/acelei artiste/artist, doar ei avand voie.Ar trebui sa isi traiasca propra viata nu sa auda ca a murit cineva si sa il urmeze acum ca un om orb.
Eu n-am nimic cu ei.Isi apara doar idolul.Problema e ca nu stiu sa accepte parerile diferite de ale lor si acorda o ploaie de stupizi pentru cei care indraznesc sa fie impotriva lor.Noroc ca am umbrela
Ei cred ca idolul lor e perfect, uitand de fapt ca e si el un om ca oricare altul, deci suspus greselilor
Las' ca le trece. ele habar n-au ce zic...aaa...si vroiam sa va amuz cu un citat adresat de o salbatica mie(eu fiind mihaela):
Cica:,, pentru Deya si Mihaela : ce cautati voi in discutia asta?! Va raspund tot eu :
ca sa faceti rau! Dar daca m-as amesteca eu sau altcineva in discutiile voastre favorite sau despre persoanele dragi voua, ce-ati zice?! Cum v-ati simti?! Iar tu, Mihaela, ma mir ca-i porti numele acestui inger, dar nu-l porti cu vrednicie! M-am confruntat cu o gramada de smintiti de-astia de pe la 1 oct. incoace, care n-au loc de fiinta asta atit de dulce, trimisa noua drept dar de la DUMNEZEU.Noi ticalosii nu L-am meritat, ci focul cerului meritam! Nu faceti altceva decit sa va dovediti josnicia, sa va atrageti ura mea si vrednice sunteti de toata osinda LUI DUMNEZEU!
Voi ati vrut-o! V-a obligat cineva sa veniti aici si sa scrieti?! Atunci?!
Faceti bine si vedeti-va de treaba ca eu mi-am luat un angajament sfint:
sa nu ingadui nimanui pentru nimic in lume sa-L mai raneasca pe MICHAEL.Sa va dea DUMNEZEU lectiile pe care le meritati si sa va rasplateasca dupa sufletele voastre inguste! Ca sa va cufundati si mai mult in intunericul mintilor si sufletelor, acolo unde va si place, aflati ca sunt foarte mindra ca mi-a rinduit DUMNEZEU drept suflet pereche si inger indrumator pe MICHAEL.Ma rog mereu sa fie binecuvintat si sa i se aline ranile pricinuite de noi ticalosii, iar mie DUMNEZEU sa-mi dea intarire sa pot duce durerea vesnica din suflet, sa pot lupta cu smintitii care inca-L mai ranesc, sa-L reprezint cu cinste si sa-L fac cunoscut oamenilor de bine.Athina TE va iubi vesnic, din toata fiinta si TE va plinge vesnic dragul meu MICHAEL!''
sa pun si site-ul ca veti rade copios:
http://www.monden.info/topuri/top-17-videoclipuri-michael-jackson/
cred ca e o dragoste pur si simplu de adolescent. n-are nimic.noi cei temperati si cu capul pe umeri sa fim sanatosi!
Sunt cam aiureaAm tot vazut pe aici specimene care rup si sfasie pentru idolii lor mareti, Justin Biber, HM si alte staruri aparute peste noapte.Si chestia cu MJ, fratilor, se poarta...Acum ca a murit toata lumea:"Ador muzica veche.mai ales MJ." si chestii de genul asta, dar inainte sa moara"Ohh.MJ.nu-mi place muzica veche.". Unii chiar asculta MJ de cand se stiu, dar sunt sigura ca acestia nu fac pe nebunii ca sa apere onoarea idolului.
Totusi, pe mine ma streseaza crunt obsesia fata de cantaretii de la Disney.Cum am zis mai sus, Justin Biber, HM, Selena Gomez au contaminat planeta.Asculta si copiii ce vad la TV, cica asta e muzica de viitor...Trezireaaaa!
Unii chiar nu au nici un alt gand decat idolul lor(nu au sau nu isi asuma nici un fel de responsabilitati), iar altii, pentru a uita de probleme, se refugiaza in aceasta pasiune si probabil au impresia ca fac/vor face parte din viata acestor idoli.
E chiar aiurea
mie imi place Jamie Bower (actor) dar nu fac parada din asta
si sa te superi pe cineva care nu are aceleasi gusturi ca tine? total aiurea
gusturile nu se discuta
plus ca se pot schimba
Sa stii ca este oribil cand chinui pe cineva cu o obsesie pentru idolul meu.Stiu din propria experienta.Eu sufar foarte tare atunci cand cineva vorbeste ca sa ma enerveze, urat despre Selena Gomez.
Si nu sunt orfana.Am parinti, dar imi iubesc foarte tare si idola.Nu pot trai fara Selena pur si simplu.
VrRos72 întreabă: