| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce credeti despre industria muzicala, din romania?

Răspuns Câştigător
| Petrika a răspuns:

Este cea mai cautata din Europa.Interpretii nostri (ex: Inna, Deepside Deejays, Deepcentral, Sony Flame) scot pe banda rulanta melodii.Si sunt impresionat pentru ca la straini le place.

9 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

E praf.Peste tot numai inna si alti idioti din astia care nu`i pot numi cantareti, pentru ca nu prea canta si versuri de tot rahatul sa nu mai zic ca o melodie mai nou are cel mult 5 versuristraight face. Chestia asta nu e muzica, acum toti stiti numai HOUSE, parca v-ati nascut pe housestraight face

| DeathTheKid a răspuns:

Pai da acum nu mai conteaza muzica, ci banistraight faceeu una detest houseul mi se par niste manele deghizate, chiar asta sunt acum gata hai sa nu mai ascultam manele ca sa nu mai fim manelisti, hai sa ascultam housestraight face

| andrey910 a răspuns:

@Pavel Cine vrea sa ii nimiceasca pe "hip-hoperi"? lol...nimeni nu ii opreste sa cante hip hop...fiecare canta ce vrea.

| andrey910 a răspuns:

In Romania se canta cel mai mult house...si suntem foarte ascultati in Europa (cred ca cei mai ascultati)...asa e genul house, cateva versuri, cum vreti sa cante 100 de versuri pe o melodie house? House-ul este cel mai ascultat acum, nu prea se mai canta muzica lenta. ce rost ar avea sa cante muzica lenta din moment ce din house se fac bani?

| Violent a răspuns:

Uite ce cred eu despre industria muzicala:Ca vor sai distruga pe toti cei care scriu prin versurile lor dreptatea despre tara despre parlamentari despre coruptie... Vor sai nimiceasca pe acei hip hop-eri.Asta nu e libera exprimare nu e democratie.Asta stiu eu.

| Blondamea a răspuns:

Foarte proasta...chiar daca unele melodii caum ar fi melodiile innei sunt asc si in afara indstria muzicala din Romania dupa parerea mea e fff proasta pentru ca cei acre canta mai mult lalaiesc decat sa zica ceva nu au decat un vers si restul un refren pe care il repeta de zece mii de ori...

| theorizer a răspuns:

Daca artistii trebuie sa fie in primul rand morali si abia apoi creativi, atunci si rezultatul muncii lor va fi mai intai moral si abia apoi creativ.

| dutzy_2100 a răspuns:

Ca emrge din ce in ce mai prost! Majoritatea melodiilor suna la fel. Ce farmec mai are muzica atunci? Numai house, house si iar house! Da' stop! Ar fi bine sa avem din ce alege nu asa. Pana si artistii care nu cantau muzica asta comerciala au fost nevoiti sa treaca la ea pentru a avea succes ( gen Puya). Adica mi se pare cea mai mare tampenie. SINGURa trupa din Ro care o apreciez e The Marker. Pentru ca incearca sa cante ceva deiferit.

| emchristina a răspuns:

E destul de jalnica.
in ultimul timp multi artisti au aparut ca ciupercile dupa ploaie. prefer sa-l ascult pe puya decat sa o vad pe Inna dezbracata in nu sth ce videocpliphee hee