Imi place.Lady Gaga e draguta iar stilul ei e iesit din comnun si asta imi place la ea pentru.ca nu e ca alte vedete care aborda acelasi stil de fiecare data :X si de aceea o ador...are o voce de neconfundata...si poate ar trebui sa.fie mai normala dar mie tot imi place
Lady GaGa e geniala.
Mie imi place ca nu are inhibitii.
Spune totul pe fata...
Pe unii o enerveaza
Cica este nebuna.
Dar NU e.
Lady GaGa e adorabila.
Si vrea sa transimita ca poti fi foarte cute si asa mai crazy.
Si desigur fiecare videoclip are tema ei.
De exemplu Bad Romance este evident ca vrea sa evidentieze o relatie care nu prea merge...si totusi vrea vrea vrea
Deci Go GaGa
Dupa parerea mea este cam ciudata, dar imi place ca nu o intereseaza nimic din ce zice lumia de ia, si asta este bine cred eu!
Deci sunt pro pentru. ca este una din cele mai bune cantarete si eu o admir pentru lucrul acesta si chiar si felul ei de a se imbraca este super si in plus ecte o printesa a muzici pop si dupa parerea mea are tot dreptul de a se imbraca asa cum vrea... asa cum am mai spun mie imi place la nebunie cum se imbraca si SA O TINA TOT ASA pentru ca are mult succes
Deci sunt pro pentru. ca este una din cele mai bune cantarete si eu o admir pentru lucrul acesta si chiar si felul ei de a se imbraca este super si in plus ecte o printesa a muzici pop si dupa parerea mea are tot dreptul de a se imbraca asa cum vrea ... asa cum am mai spun mie imi place la nebunie cum se imbraca si SA O TINA TOT ASA pentru ca are mult succes
Pacat intregul ti-a dat talent si tu i-ti bati joc de el Multi artisti actori au tot ce le doreste sufletul si ------isi bat joc pur si simplu de viata lor de ce?
Sosetsicaaa întreabă: