anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti despre Lady Gaga? Sunteti pro sau contra ei? DA/NU va rog argumentati big grin Desigur, cel mai frumos raspuns va primi funditawinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place mult de ea pentru ca are un stil aparte, o voce buna si este ok din mai multe puncte de vedere.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte frumoasa si talentata si are o voce de milioane si e frumoasa foc si vam mentiomat ca-mi place totul la ea1 i love you lady gaga esti idilul meu! i love you lady gaga

| byanka14 a răspuns:

Obscenitratile pe care le transmite prin unele melodi sunt oribile, sa fa informez: Ultimul zvon care circula despre Lady GaGa este ca excentrica artista ar fi de fapt barbat.

Asta dupa ce GaGa si-a expus lenjeria intima intr-un concert, care parea sa ascunda un penis.

Cantareata americana in varsta de 23 de ani creeaza controverse pretutindeni cu un clip in care apare in ipostaza unui hermafrodit.

De altfel, Lady GaGa a postat un citat pe blogul "Gone Hollywood", in care ar fi recunoscut ca are si organ sexual masculin: „Da, am un penis. Am si organ genital masculin, si organ sexual feminin". Dar cat despre costume arata ca cei care le creeaza au o imaginati extrem de plina, dar nu prea stim ce ne transmit...despre voce nu spun nimic sa stiti!

| Aiied a răspuns:

Pro happy
Ea vrea sa pare ciudata, asa e ea. Insa mie imi place. Canta ok.Videoclip-ele ei sunt si ele mai interesante dar totusi faine.Se baga in scandaluri poate sa fie mai populara straight face...cred big grin

| ιηνιη¢ιвℓє a răspuns:

happy pai Lady Gaga... mie imi place...are voce buna
imi place cum se imbraca desi e ciudata dar macar e originala
si melodiile ei sunt frumoase
este o buna cantareata

| sheslikethewind a răspuns:

Lady Gaga mi se pare o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. E o cantareata excentrica, care a spart patternul stabilit de celalalte vedete. E mai excentrica decat Rihanna, mai agresiva decat Beyonce si cu muuuult mai interesanta decat orice diva tipica gen Mariah Carrey. Talent are, tupeu are, asta ca sa nu mai mentionez ce show face (nu ma credeti pe cuvant, cautati pe google!). Plus ca are un stil vestimentar bestial, pare nepamanteana, nu'i e frica sa incerce lucruri la care altii nici nu indraznesc sa viseze... Ce mai, e pur si simplu superba in sensul neconventional al cuvantului. Bestiala! GaGa RUllZ!

| YaNna a răspuns:

Pai...canta bine ce`i drept, dar unele dintre showrile ei si zvonurile care apar pe net nu prea ma incanta, dar pentru voce si pentru toate hiturile aparute raman pro Lady GaGa! happy

| anutzyk98 a răspuns:

Este o persoana destul de ciudata in multe puncte de vedere dar pot sa spun ca imi place muzica ei nu in totalitate deoarece este cam "nebuna" nu in adevaratul sens al cuvantului.Imi place vestimentatia ei, desi pot sa spun ca este prea "deschisa", daca ma intelegeti. Dar, poate ea este o persoana ciudata doar de fatada si poate in viata de zi cu zi este normala, la fal ca noi.Sincer sper ca ti-am facut o parere care sa te multumesca despre Lady Gaga.Ma bucur ca te-am putut ajuta.

| portocala a răspuns:

Lady GaGa e geniala.
Mie imi place ca nu are inhibitii.
Spune totul pe fata...happy
Pe unii o enerveaza straight face
Cica este nebuna.
Dar NU e.
Lady GaGa e adorabila.
Si vrea sa transimita ca poti fi foarte cute si asa mai crazy.
Si desigur fiecare videoclip are tema ei.
De exemplu Bad Romance este evident ca vrea sa evidentieze o relatie care nu prea merge...si totusi vrea vrea vreahappy
Deci Go GaGa smug

| darkstar_8736 a răspuns:

Contra. Imi plac melodiile ei dar ea se comporta foarte ciudat.

| osimplaprintesa a răspuns:

Imi place ff multhappy are niste melodii ff frumoase. este prima si cea mai deosebita femeie din industria muzicala care a facut efectiv ce i-a trecut prin cap incepand cu costumatiile..., melodiile si toate interviurile salehappy e o fata fff deosebita si sunt sigura ca va scoate mel din ce in ce mai bune:X si cei care spune-ti ca nu va place. asta ehappy toata ziua la tv si radio trebuie sa 'suportati ' piesele ei happy si sa recunoastem nu exista om care sa nu cunoasca sau sa nu fi auzit macar 1 data piesa 'bad romance' numai bine >big grin

Întrebări similare