| Airam99 a întrebat:

Ce credeti despre melodia lui Michel Telo-A si eu te pego si despre dansul ei?

9 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Foarte frumoasa melodia!winking
Aparitia lui Michel Telo cu aceasta melodia l-a facut cunoscut in toata lumea.Bravo lui!

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Sincer,eu am auzit-o prima dată acum câteva zile,că apărea în mai toate întrebările de pe TPU,şi era imposibil să nu fie măcar o întrebare legată de melodia asta pe pagină,la orice categorie.
Am ascultat-o, sceptică, şi mi s-au confirmat aşteptările:
E de câcat de cea mai joasă speţă. Genul de melodie pe care ai asculta-o pe coloana sonoră la Clona.

| Rachelyna a răspuns:

E destul de prosteasca, atat din punct de vedere al versurilor, cat si al liniei melodice. Nah, norocul lui, a prins bine la public si acum e cunoscut in toata lumea. Sung sigura ca sunt multi in tabara celor carora le place piesa, insa un cantaret as considera-o un factor poluant fonic.

| Holocaust a răspuns:

E nasoală.

| Blueish a răspuns:

Prima oara cand am auzit`o nu mi-a placut.Dar dupa m-am indragostit de ea! laughing e foarte tare mai ales daca esti mai petrecaret. nebun si glumet happy dansul e foarte tare si comic laughing

Răspuns utilizator avertizat
| DoOdO a răspuns:

Love it

| Stefaniatbx a răspuns:

Melodia? E superba o ador.Ma-m indragostit de ea.Ca sa ma crezi iti arat si melodia...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PvfvCU7tNKE

| Stefna a răspuns:

Prea misto melodia eu o ascult nonstop, o ascult si la scoala in timpul orelor prea misto:X