Este foarte dragut.Si canta foarte bine. Mie imi place.
Si a avut o melodie ritmata.Cum am mai spus mie mi-a placut foarte mult.
Eu una sunt super obsedata de el de cand l-am vazut la eurovision ma uit in fiecare zi la poze cu el si la videoclipuri pe toti prietenii mei i-am innebunit spunandu-le cat de mult il iubesc! cred ca e cel mai frumos baiat pe care l-am vazut vreodata! imi place la nebunie! VOLIM TE MILAN
Are o voce foarte buna iar piesa pe care a cantat-o la Eurovision a fost super. Din pacate nu multi apreciaza stilul. Cred ca daca iti place de la inceput ai toate sansele sa devii fan inrait.asa cum sunt si eu. Stilul este foarte original, iesit din tiparul cu care ne-am obisnuit dar are charisma si voce. Sper sa vina in Romania intr-un concert cu Goran Brecovic
Canta si in engleza indata pai. el vorbeste engleza[nu destul de bine ce-i drept] dar poate pe viitor se va gandi sa-ti indeplineasca visul da. e un scump. un ff bun cantaret eu invat sarba de 2 luni si nu reusesc sa zic decat cateva propozitii cum sunt acelea scrise in sarba...
Eu una cred despre Milan ca este un scump si un frumos si cred ca am boala.doua din prietenele mele spun ca seamana cu un gay dar nu este adevarat! eu il iubesc foarte mult si este un frumos si dupa cum vorbeste cu mine pot sa zic ca e un tip foarte de treaba si foarte apreciat in serbia.cine vreau id lui? eu il am cine il vrea neaparat?e un tip super ok cum am mai spus:X
Imi place foarte mult, e cel mai frumos baiat pe care l-am vazut pacat ca nu canta si in engleza...are o voce extraordinara
Viata mea:*:*:* il plac mult de tot si am fost si impreuna ca el ptc. tata e din serbia si am fost in vakanta la el si l-am cunoscut pe milan... dulcik de baiat
AnaMaria42312 întreabă: