| eu_4161 a întrebat:

Ce credeti despre Miley Cyrus?(nume, cum se poarta, cum arata, muzica ei ETC.)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus e cea mai tare ...numele ei este minunat exceptzional fabulos[; x]...hainele sunt foarte fain si tari ...muzica esti foarte frumoasa imi place mult vocea este tare si ea este o vedeta minunata pe care o ador[; x]...este preferata mea [;*]...

28 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Buna eu sunt bubulina Miley Cyrus
pe bune tu esti clover?
care salveza lumea unde sunt prietenele tale alex si nu mai stiu...

esti fana mea?batting eyelashes

| fzcsm a răspuns:

Numele este unul norma, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.

| fzcsm a răspuns:

Numele este unul normal, arata destul de bine, se poarta copilaros, iar muzica ei e destul de buna, dar nu sunt un fan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nume...naspa de cand e pe TPU.
cum se poarta...ca o zdreanta
cum arata...ca o prostituata.
muzica ei...naspa...etc,etc,etc,etc...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sunt anti Miley Cyrusbig grin

| GreenSky a răspuns:

Ce cred? cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea? ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...

| GreenSky a răspuns:

Ce cred?cred ca exagerati cu atatea intrebari despre fata asta...de fiecare data cand intru dau peste cate o intrebare despre ea...
Daca va intereseaza asa mult inscrietiva-ti in fancluburi si acolo veti afla mai multe...
ce cred despre ea?ca e o isterica care se implica in prea multe scandaluri...la 16 ani sa pozezi nud e ceva iesit din comun...

| cutie a răspuns:

Fata mi se pare ok ca nu are cum sa isi omoare faniwinking! Fani sunt devinalaughing

cami
| cami a răspuns:

Mie nu-mi place. Poate ca m-am maturizat eu mai repede... Dar chiar nu-mi place...
Daca nu ma insel, e de-o seama cu mine laughing. Ea de ce-i vedeta si eu nu... Pai da, poate c-o fi vreo fata de parlamentar. Asa mai plec de-acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata ca la televizor, adica bine boita ca sa nu se sperie copii. In realitate probabil daca o vezi iti cade fata rolling on the floor

| Chuck a răspuns:

Bravo ei.

Habar n-am cum a reusit sa aiba atatia fani. Ba frate, obsedati!
Nu stiu cu ce iese in evidenta, care este magia ei, dar este carismatica pentru fete preadolescente.

Eu zic sa o lasati mai usor cu fanatismul asta. E exagerat.

| gossipgirl a răspuns:

Oare de ce nu exista o categorie pe TPU.ro, numita '' Miley Cyrus'' in care fanii pot sa adreseze acolo intrebarile legate de ea? Astfel nu a-ti mai innebuni lumea cu eaaaaaaa!
Dar trebuie sa recunosc ca imi place o melodie de-a ei sad crying
Ii zice Goodbye straight face
BYE`

Na...si muzica ei se adreseaza adolescentilor...aici Miley le cam nimereste cu versurile si de`aia are multi fani...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu sunt fan Miley Cyrus.

| anonim_4603 a răspuns:

In urma cu 16 ani, un inger a coborat pe pamant, a fost trimis de Dumnezeu sa ne uimeasca cu frumusetea-i desavarsita, talentul desavrasit si o bunatate de neinchipuit! Da, da, ea este, Miley Cyrus, my guardian angel! I love her so so much!

| eu_4161 explică:

Mie imi place:Numele ei este unul frumos (si normal), se poarta normal, arata bine iar muzica ei e super...Imi place Fly on a Wall si See you Again.

| Encore a răspuns:

Ma ma cam enerveaza ca vorbeste toata lumea de ea p aici laughing
In rest e ok

| annitu_7383 a răspuns:

Ce oameeni! nu aveti ce face?

| msgirl a răspuns:

Imi plc muzica ei si putin cum arata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeee....ma enerveaza vocea ei dar imi place o mel de a i : girls just wanna have fun..in rest ma dezgusta

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Mie imi place d ea... e draguta si are melodii super taribig grin

| Dior a răspuns:

Numele ei e frumos, ea e simpatica[am vorbit niciodata cu ea sa vad cum se poarta], este mica de inaltime e frumusica, imi place 3 melodi de a iei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parfumu
lui miley preferat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu i-mi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred despre miley cyrus ca e tare...
(nume:disney-hope-cyrus, cum se poarta:foarte frumos, cum arata:tare, muzica ei:nu stiii? muzica ei ha ha ah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Destiny Hope Cyrus ( Miley Cyrus) este o nesuferita care se preface ca este o fata excelenata! N'ati vazut pe net ca ea se prostitueaza si este virgina! Parinti ei habarnau despre asta! Acum ce parera aveti despre ea acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 18 ani si sunt la liceu te iubesc cu toata inima tu ma iubesti pe mine? ma numesc valentin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e o proasta!

Întrebări similare