| Ađııa a întrebat:

Ce credeti despre Miley Cyrus?

12 răspunsuri:
| Dean1996 a răspuns:

@PukaVreaPapuci te intelegem daca ai 12 ani,cel putin eu,hai sa vorbesc la persoana I,ca nu am de unde sa stiu daca o mai fac si alti.Ce parere am despre Cyrus? Uite parerea mea despre eahappy :
I hate that girl!laughing.Nu imi place deloc tipa,adica nu stiu,parerea mea.I s-a urcat celebritatea(nici nu stiu daca sa zic sau nu asa)la cap,de cand cu toti copii care o plac, daca nu aparea in serialul ala pentru copchii, Hannah Montana nu cred ca stia cineva de ea.

| Ađııa explică:

Nu am de ce sa te judec. happy
Am pus intrebarea asta sa vad ce parere aveti despre ea, nu sa va judec sau sa rad. happy

| Esperança a răspuns:

Ca i s-a urcat celebritatea la cap, devenind o drogata. (dar imi place de Hannah Montanahee heerolling on the floor )

| xXFaLlEnAnGeLXx a răspuns:

Inainte cand eram mai mica imi placea acum, nu mi pasa ca se drogheaza dar showurile ei au ajuns, ei bine, dans la bara si etc, deci mi se pare ca e doar o tarf* (cel putin aceasta impresie lasa show-urile ei despre ea) care ar face orice sa isi vanda albumele. Pe langa asta este o prefacuta care se da pe langa toata lumea si dupa ii vorbeste in interviuri de urat sau le fura iubitii... Muzica ei e naspa, Miley Cyrus e pentru copii redusi mintal care au nevoie de cineva sa le arate ce inseamna muzica adevarata...

| Andreea_5022 a răspuns:

Bu'mi place deloc...e o drogata...i s-a urcat celebritatea la cap si mai sus de el

| Roxidd19 a răspuns:

Pai...Canta bine, arata bine, dar se drogheaza... nu stiu.

| Dianaa14 a răspuns:

Mie imi place de ea(doar partea cu drogatul ma deranjeaza dar e viata ei). xXFaLIEnAnGeLXx nu spun ca se compara cu ac/dc sau metallica sau cantareti de valoare adevarata dar canta bine.Parerea mea

| Carlamonicaanghele a răspuns:

E cea mai tare si ador melodia
who owns my heart:X:X:X
si serialul hannah montana
ps: nu ma judecatongue
am 12 anibig grin

| AmandytaErhan a răspuns:

Era cineva...acum e ceva...

| GabytzaDoolce a răspuns:

E frumoasa si canta si joaca misto in serial...in rest...nu mai comentez dar tu ce parere ai de ea? funda?

| MirabelaOana111 a răspuns:

Ca ea are inima pentru cei cu cancer si de aceea s-a tuns si a donat parul celor cu cancer gasesti rar oameni care sa faca asta.

| MikuMiha a răspuns:

Are melodii frumoase dar cum multi au spus se drogheaza dar e si frumoasa si nu o judec pe ea pentru ca fiecare om isi face viata cum vrea big grin

Întrebări similare