1.Sunt cei mai de treaba oameni pe care ai putea sa-i cunosti
2.Nu sunt majoritatea satanisti.
3.Satanistii sunt de treaba.
In afara de manelisti, care o spun ca pe o insulta, cine mai zice de rockeri ca ar fi satanisti?!
Pai cum zise si cel de mai jos in afara de manelisti cine mai spune asta iar despre satanism este doar o religie neinteleasa
Nu impart oamenii in functie de genul muzical pe care-l asculta, asa ca nu folosesc termenii de genul "rocker", "manelist", "metalist" etc. Despre satanismul in muzica rock, ce pot sa spun, exista intr-adevar unele trupe ale caror membrii fiind satanisti, isi promoveaza prin versuri propria religie, ceea ce mi se pare firesc. Dar de obicei cei care spun ca tot rock-ul e satanist sunt prea ingusti la minte, sau fanatici.
Iar satanismul e o religie ca oricare alta, adeptii ei au dreptul sa aiba muzica si ritualuri, ca si crestinii, musulmanii, etc.
Cei mai multi care spun asta nu au ascultat in viata lor genul asta de muzica. Intr-adevar, exista anumiti cantareti care sunt jumi-juma sau satanisti convinsi, insa nu neaparat si cei care-I asculta sunt asa. Si o zic din experienta
Promovez stilul rock dar nu sunt satanista... Pur si simplu nu cred in Dumnezeu sau Satan, rai sau iad, am liberul arbitru si il folosesc sa cred in mine si in ceea ce pot face prin propriile puteri. Majoritatea rock-erilor au fost oameni simpli, si au avut o schimbare de viziune, cum si Lucifer a fost inger de lumina...
Ancuta5678 întreabă: