| ShøØtYøu a întrebat:

Ce credeti despre Skrillex,vad ca este foarte cunoscut, dar mie personal mi se pare ca dubstep-ul este pentru oameni fara personalitate?!

Răspuns Câştigător
| SkizoMetal a răspuns:

În sfârşit un om întreg la cap. Dubstep-ul este un jeg mare. Nici măcar nu exprimă ceva şi se aud doar nişte scârţâieli anonime.

26 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

Nu cred că este o idee bună să te legi de personalitatea cuiva în funcţie de muzica pe care o ascultă, este total greşit.Dar în legătură cu dubstep-ul, pot spune că până şi apa pe care o tragi la toaletă sună mai bine.

| splitt a răspuns:

Da!? tu cata personalitate poti sa ai cu username-ul ala si cu conect-r vara nu dorm?! db e mai ok decat conect-r

| ShøØtYøu explică (pentru Delicacy):

laughing))) Nu ma leg, doar ac coincidenta sau nu toate persoanele pe acre le-am cunoscut obsedate de Skriilex si dubstep, nu prea sunt interesanti.

| ShøØtYøu explică (pentru splitt):

Nu-mi place de Conect-r, sincer nici nu stiu sa ii scriu numele corect, daca nu am uit, am zis ca e mai bine sa il pun pe el decat alte trupe pe acre altii nu le agreaza.

| ThatWeirdFuck a răspuns:

E ok Skrillex, desi imi place mai mult freza decat muzica pe care o face laughing. E destept ca face 150 de mii de dolari doar prin apasarea unui buton.
Imi place dubstepul dar nu ma omor. Nu-i bine sa judeci un om dupa ce muzica asculta, e o porcarie. Intr-adevar nici eu nu gasesc nimic interesant la cei care asculta doar un gen de muzica.

| heddy10 a răspuns:

De ce crezi asta? Si cum adica fara personalitate? DubStep-ul este un gen de muzica ca oricare altul, pentru un necunoscator...dar el este mai special. Cat despre Skrillex, este regele dubstep-ului, cum s-a mai spus, iubesc muzica lui. si sper ca tu sa-ti schimbi parerea despre dubstep happy

| Maya2014 a răspuns:

Nu trebuie sa pui la indoiala inteligenta si nici sa contesti personalitatea unor persoane in functie de genul de muzica pe care il asculta.Depinde de preferintele fiecaruia.Prosti si destepti exista in toata lumea indiferent daca asculta manele, rock, dubstep etc.
Mie personal, dubstep-ul imi suna a niste roboti care fac sex, ceea ce e amuzant in viziunea mea.laughing

| ShøØtYøu explică (pentru SkizoMetal):

In sfarsit cineva care ma sustine, m-am saturat sa aud peste tot pe unde merg si vreau sa ascult muzica dubstep dubstep, cum a fost al liberty in mangalia.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Wuz wuz wuz bzâââââ.
Nu judec oamenii după muzica pe care o ascultă, în mod special. Dar cineva care ascultă dubstep şi zice că Skrillex e un geniu, deja are câteva minusuri irecuperabile.

| heddy10 a răspuns:

Oameni buni... dubstep-ul este facut doar pentru cine il poate intelege, este printre cele mai tari genuri, dar unii oameni nu stiu sa asculte o melodie, daca ai asculta dubstep-ul lui Skrillex (de ex. melodia Right In) intr-o masina cu boxe adevarate, iti zic eu ca te-ai indragosti imediat... dar cum am mai zis, unii oameni nu stiu ce-i aia muzica happy

| Mădă0611 a răspuns:

Mie nu imi place, adica nici nu ascult, dar stiu cam ce face si nu imi place ca lumea crede ca doar scârţâiala lui Skrillex ala e dubstep. Uite --> http://en.wikipedia.org/wiki/File:Dubstep_example_drumpattern.ogg pare R&B, probabil unii mai scârţâie ceva prin melodie ca sa se prinda lumea ca e dubstep.
William Fitzsimmons - The Tide pulls from the Moon (JacM Chillstep Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=FA8MKXaBH5k

Rameses B - Memoirs (Nox Melodic Dubstep Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=cOUHYLOVU20

Macca - Love Is Tender
http://www.youtube.com/watch?v=dXmzKWp5w2E (originalul e Marvin Gaye & Tammi Terrell - If I could build my whole world around you)

Darren Tate vs Jono Grant - Let The Light Shine In (Dies Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=0Va94hwhTNA

Deadmau5 - Aural Psynapse (Mr FijiWiji Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=NIz4QU39QyM

Poti sa asculti cate 1 minut din fiecare melodie ca nu iti pierzi personalitatea.

| Woodenpints91 a răspuns:

1. Dubstep-ul e de căcat
3. Skrillex este un căcat peste care a vomitat cineva care a mâncat căcat.

Dubstep-ul este şaorma muzicii electronice, în aceeaşi oală cu house-ul ăla penibil şi ucigaş de neuroni.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru heddy10):

BBBWWWWUUUMM BBBBWWWUUUMMM BWBWBWBWUUUM satisface cel mult o ureche cu un creion înfipt în ea.
Nu vă mai căcaţi aiurea pe voi cu "nu poţi să înţelegi genul ăsta de muzică".
Dacă tot te dai mere înţelegător, încearcă să înţelegi o melodie de la Deep Purple sau Pink Floyd, versuri+ instrumental. Că la nişte unde sonore care se potrivesc între ele ca un sutien pe o femeie cu 3 ţâţe, nu-i absolut nimic de înţeles.
Dubstep poate face orice retardat cu bale-n barbă dacă-l pui să se joace în FL.

| SkizoMetal a răspuns (pentru heddy10):

Şi când zici că unii oameni nu ştiu ce-i aia muzică sper că te referi la tine. Da, dacă ai boxe adevărate poţi să asculţi scârţâielile alea, dar cum ziceam mai sus, nu exprimă nimic din ceea ce simţi. Oamenii ascultă muzică în funcţie de starea de spirit şi vor să se armonizeze cu melodia. Dubstep-ul nu îţi oferă această posibilitate.

| SkizoMetal a răspuns (pentru ShøØtYøu):

Sunt mulţi aici care ne susţin. Şi imaginează-ţi că mai bine de jumătate din clasa mea ascultă dubstep. În pauze numai dubstep se aude acolo, ăsta fiind şi un prilej bun de a mai lua o gură de aer. La început nu aveam nimic cu acest gen de muzică, dar după ce creierul meu mai avea puţin şi exploda din cauza tâmpiţilor de colegi ai mei, m-am hotărât că urăsc câcatul ăsta îngrozitor de mult.

| ShøØtYøu explică (pentru SkizoMetal):

Te sustin in totalitate, stiu cum e dupa ce un tip cu mari fite a inceput sa se ia de mine pentru ce ascult, am zis:GATA! Dubstep-ul este pentru cei fara personalitate!

| ShøØtYøu explică (pentru Woodenpints91):

Asa este, daca as fi putut da mai multe funde ti-as fi dat o gramada!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru ShøØtYøu):

N-am ce face cu fundele. Păstrează-le pentru cerşetori.

Am draga am

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

WUB WUB WUB nu-mi place dubstepul. Oamenii care asculta dubstep au personalitate, doar ca e de rahat.

| ShøØtYøu explică (pentru Woodenpints91):

Asa e intr-u fel, nu toti uni fac ca pe fb cu like-urile.

| splitt a răspuns (pentru ShøØtYøu):

Ai pe mama ta dca aveai nu puneai intrebarea. ca..cat ce esti, ti-am respins cerea de prietenie

| heddy10 a răspuns:

OK GATA! Fiecare cu genul sau preferat de muzica. Sa nu ne mai certam happy. Cine asculta dubstep, bravo lui, cine nu... din nou bravo!winking

| ShøØtYøu explică (pentru heddy10):

De acord!

| TheJoker1 a răspuns:

Skrillex e destul de tare imi plac doar unele melodii de fapt doar doua Frist of de year si Bangarang dar restul sunt de...

Am draga am am mai multa decat tine am

Întrebări similare