anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce doamne ferește. ce aveți bă cu Justin Bieber?
Sunteți geloși pe faima lui?
Eu am vrut să îmi pun photografia cu JB!
aveți voi ceva cu el?
V - a făcut ceva?
Aștept răspuns să vesdem câți hateri sunt aici și câți beliberi sunt aici!
I will be forever a Beliber!

Răspuns Câştigător
| BadResonance a răspuns:

Poate vocea lui seamana cu a unei fete dar in rest canta frumos.Iar celor care nu le convine faptul ca este o vedeta frumoasa mai bine sa-si tina parerile de rau si invidie pentru ei insisi.Si daca vrea sa scrii "photografie"
in loc de fotografie, este alegerea ei! Asa ca nu va mai luati de catre ea ca nu cantati mai bine decat el! Sincer eu nu sunt fan dar sunt foarte impresionata de cum canta si credeti-ma ca el a avut multe probleme in familie(din cate am auzit) si-si iubeste mult mama iar zvonul ca el ar fi cu Selena nu are o temelie rezistenta! Asa ca nu aveti nici cel mai mic drept sa il criticati.Macar daca ati fi mai talentati decat el ati putea spune tot ce vreti despre el.
Respect fata de el! Atat am de spus!

83 răspunsuri:
| KeepCalmAndLove a răspuns:

Nu, nu suntem geloşi pe faima lui, dar sincer, nu ne place cum cântă! Compară-l tu pe Justin cu Selena! Selena dabea 2-3 hateri pe-acolo!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KeepCalmAndLove):

Nu vă place, dar trebuie să îl mumti voi gay sau altfel sau sa faceti voi glume?
Selena are hateri!
Cauta pe net reasons why we hate selena gomez, sunt multe videouri

| KeepCalmAndLove a răspuns (pentru anonim_4396):

Da? Atunci caută tu pe google "Jb gay" şi vezi toate motivele dacă eşti inteligentă!

| MaskOfSanity a răspuns:

Oh, mai scuteşte-mă.
Ce-ţi pasă că Biber are hateri? Ascultă-l dacă-ţi place şi încetează cu penibilităţile.

| Solsagan a răspuns:

E doar un metrosexual. Nimic mai mult.
Photografia? Hai, zău? E aşa mişto să zici jumătate de cuvânt în română, jumătate în engleză? Altă târfă corcitură.

| dött a răspuns:

Nu am nimic cu el, nu sunt gelos. Nu-mi place muzica pe care o canta si prefer sa-l ocolesc.

| MetalheadSatan666 a răspuns:

Nu am nimic cu el, este un pusti super -talentat.Nu inteleg de ce toata lumea il uraste.Pun pariu ca hateri astia ar face orice sa fie in locul lui (m-am abtinut sa nu ma exprim altfelbig grin).
In fine fiecare cu parerea lui, apropo nu ascult Justin Bieber eu personal prietena mea cea mai buna e moarta dupa el, am auzit piese de ale lui, unele sunt dragute altele nu.
Cum ziceam fiecare cu parerea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încă una...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Înca una … ce?

| M25M a răspuns:

Am incercat, crede-ma de mai multe ori sa ii ascult melodiile si nu mi-au placut de loc nici melodiile nici vocea. In plus nu mi-a placut nici cand s-a comparat cu Kurt Cobain si nici cand a copiat(s-a inspirat) cadrul videoclipului Boyfriend de la videoclipul formatiei N'Sync ft Nelly Girlfriend.
Apropo nu da bine cand vorbesi jumate in romana jumate in engleza, iar prostia asta cu "hateri" este o ineptie. Fiecare artist are un public care il place si unul care il diplace.

anonim_4396

Încă o obsedată, disperată... Încă una.
Chiar nu înțeleg de ce continuați să puneți aceleași întrebări de tot c*catul.

Încă vă mai întrebați ce au unii cu Bieber? Nu e evident?
Muzica lui e de rahat iar el e un mucos enervant, cu nasul pe sus, lipsit de orice urmă de talent + că fața lui mă scoate din sărite.

| FadetoBlack a răspuns:

rolling on the floor Gizăz.
Geloşi? Nu. Sincer eu chiar nu aş vrea să m faima lui. că e plin de fete în juru lui că cică arată bine... Să mori tu?
Nu avem ceva persoanal cu el, adică eu nu am, că nu l-am cunoscut niciodată şi nici nu vreau asta, dar vocea aia a lui... e oribilă... cea mai oribilă. Şi apropo se spune fotografia, nu photografia, că nu îmbinăm acu' engleza cu româna.

| FadetoBlack a răspuns (pentru KeepCalmAndLove):

Bibăr şi Selena e tot acolo. Sunt de aceiaşi speţă, deci, amândoi nişte afoni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FadetoBlack):

Să mori tu?
Știu că nu aveți ceva personal dar de ce îl numiți gay?
Apropo, daca eu vreau asa sa scriu nu te mai lua de mine, că am motivul meu!

| FadetoBlack a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce? Dar tu nu i-ai auzit vocea? Băi, are o voce de rahat...
Şi totuşi care e motivul să scrii aşa? Să pari mai smecheră? sau. să dai dovadă de prostie. că ăla nu e un cuvânt, nu există.

| Vans a răspuns:

Mă piş pe Bibăr.

| OOOLEOOO a răspuns:

Eram cu bunicul la tara intr-o cabanuta, nu era tv acolo astfel am ascultat radio eu stiam cine e, dar cand l-a auzit bunicu a zis ca e fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OOOLEOOO):

Așa si … să asculți Boyfriend … să mai zici dacă mai are voce de fată!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Vans):

Ne pişam pe bibăr. Aşa, la sincron, facem spirale cu jetu' pe mufa lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Auziți … știți ceva … voi toți care îl judecați … nu îi știți povestea deci nu îl judecați că eu fac pariu că nici voi nu cântați mai bine decât el … mie îmi place vocea lui!

| Duucu a răspuns:

Daca atat te duce mintea, asculta-l.

| giirkssss a răspuns:

Copilo du-te si culca-te ca ti-e somn!winking

anonim_4396

"Nu îi știți povestea"? laughing Ce poveste? Când era mic se dădeau băieții la el fiindcă semăna cu o fată?

anonim_4396

WTF! dupa ce ca ai dat in penibil de muult, acum incepi sa delirezi, spunand ca un gay care inca are muci la nas si falseaza... canta bine! Sper ca tu sa fi singura care gandeste asa ca o iau razna rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Duucu):

Pfhoiai … voi nu ațuzit de a spune parerea?
P ce planeta ati trait?
Ce retarzi … nici macar nu stii povestea lui si il critici

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi pasă de povestea lui? Cam ce poveste ar putea avea cineva ca scuză ca să fie în prezent atât de penibil?

Dar stai liniştită, noi ăştia care comentăm de rău la adresa lui, o facem doar din invidie. Adică sunt sigur că visul oricărui bărbat este să aibă mai puţin testosteron decât pisica lui şi să umezească fete de 12 ani.

anonim_4396

Ție ți - ar plăcea să ți se spună gay sau în alte feluri?

anonim_4396

Poi o vei lua razna!
Toti Beliberi cred că el poate cânta, asculta cum cânta live in 2012, el nu pune foarte mult autotune in videouri ca selena

| giirkssss a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce poveste frumoasa nu? laughing)rolling on the floor))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne ce geloși pe aici!