| nobody_7406 a întrebat:

Ce este cu acea trupa Dolls?!?!?! rolling on the floor Pussycat dolls de Romania...vai de mine.ma intreb ce mai urmeaza silly

Răspuns Câştigător
| Bishop a răspuns:

Iertati-le. Sunt blonde.

12 răspunsuri:
| Denisse_8813 a răspuns:

Aoleo? Avem si noi niste..."Dolls"? :O Habar nu aveam...cine mai sunt si astea? Presupun ca vreo alta trupa de pitipoance! Cumva canta manele? worried

| madycoco a răspuns:

Naspa raulaughing

| nobody_7406 explică:

@lavinia si mie imi plac unele melodii de la Pussycat Dolls originalele, dar asteaaa... jaleeeeeeeeeeeeeeestraight face

| nobody_7406 explică:

Daca voi credeti ca "faimoasele" astea devenite asa peste noapte chiar le imita PERFECT pe Pussycat Dolls eu imi dau glontzlaughing Deci au o coregrafie oribilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa+melodii si mai oribilehappy oricum fiecare are gusturi si pareri diferite si este normal ca sa aiba si ele fanilaughing

| nobody_7406 explică:

Pe cine ai vazut in concert? pussycat dolls sau romancele noastre?happy

| KristinnaKr a răspuns:

Nu ...este o trupa faina mie imi place nu e PUSSYCAT DOLLS de romania e decat dolls

| BarBye a răspuns:

Dolls este o trupa aparuta de cvurand cu melodii... formata din 4 fete (3 blonde si o bruneta). tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac fetele sunt 3 blonde si o bruneta, la dans le imita foarte bine sunt foarte senzuale si o atitudine foarte buna.bravo fetelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 4 papusi din Romania...si le imita perfect mai ales cum danseaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le m-a vazut in concerte superrrrrrrrrr tare coregafia si pisele bavo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti zic cevarolling on the floor Astea sunt niste proaste care nu stiu nici macar sa danseze... dar sa mai si caterolling on the floor Sunt penibile!rolling on the floor

| LOADING █████████99% a răspuns:

Nu stiu, mie imi plac pussycat dolls cele adevarate, in special nicole.de astea din romania nu stiu.cine stie ce distruse suntlaughing