Buna.Lady GaGa este femeie.Toata chestia aia cum ca ar fi barbat, a fost pentru a-si face reclama si pentru a atrage atentia.
E femeie... dar vrea sa fie barbat, fara operatzii estetice si altele, nu ai observat cum se imbraca.De fapt cat de dezbracata "umbla"
Cred ca e femeie. Nu am observat nimic straniu intre picioarele ei, cu toate ca poarta numai chiloti peste tot unde se duce.
S-au raspandit zvonuri, dar ea a spus intr-un interviu : "sunt femeie si cu asta basta, daca nu ma credeti bagati mana in pantalonii mei" :-)
Nu o sa ma crezi, dar eu am vazut-o in realitate. JUR! Pentru ca tatal ei este bun prieten cu unchiul meu care este acum in New York, si in septembrie am fost si eu la New York si acolo era si tatal lui Lady GaGa. Am vorbit cu el sa mi-o prezinte pe Stefani Gabriella Germanotta ( alias Lady GaGa ) si a doua zi m-am intalnit cu ea.Am vorbit ( mentionez ca stiu engleza pentru. ca fac engelza intensiv la scoala) cu Lady Gaga si a zis ca asta este o prostie si ca nu este adevarat.Este femeie suta la suta. Vocea ei este de femeie, nu are barba ( si nici nu se vede cum ca ar creste pentru ca pielea ei este foarte fina) si are dreptate Laly.