Mie imi place Heavy Methal, ascult cand is nervoasa . Manele? Asta nu poate fii numita muzica. Manelele inculturalizeaza lumea, manele= bullshits!
Cred ca n-ai nici cea mai vaga idee ce-i aia Heavy Metal.
Asta asculti tu cand esti nervoasa?
www.youtube.com/watch?v=QQBttKoetqo
Ce e aia havy metal? Un nou metal sclipitor, gen haur? Manele eu iubesc, e cele mai bune muzici.
Mie nu-mi place hevy metal, e prea galagios si aia nu se pot abtine sa nu urle. Unele manele sunt dragute, alea de nicolae Guta in special. Pake!
Vezi că-s unii care încă te cred, chiar dacă de vreo 2 ani de zile încă, continui cu gluma asta. )
Bunicu' mi-a zis sa nu vorbesc cu puritanii.
Și totuși vorbești.
Ai recunoscut ca esti o puritanie
Normal că sunt. Tu ce te așteptai să fiu?
What a funny laugh you made me joke haha xoxo
Ce...xoxo? Nu suntem în monster high
Ascult muzica clasica, jazz, rock, pop, muzica greceasca, muzica Indiana, unele melodii romanesti mai vechi etc. Imi plac Vivaldi, Bach, Chopin, Schubert, Elgar, Eugen Doga, Ernesto Cortazar, Richard Clayderman, CC Catch, Elvis Presley, Michael Jackson, Mariah Carey, Whitney Houston, Celine Dion, Boney M, ABBA, Indila, Shakira, Enrique Iglesias, Scorpions, Guns'n'Roses, Queen, Eric Clapton & JJ Cale, Led Zeppelin, Pink FLoyd, AC/DC etc. Manelele nu imi plac absolut O zi frumoasa iti doresc!
1.Aproape toate genurile de muzica in afara de havy metal si manele!
pop,K-pop,dance,orientala,electro(club),dupstep,reggaeton,chinezeasca traditionala, clasica, rap, hip-hop, rock...
*Pur si simplu nu-mi place (nu ma ''caracterizeaza'' genul asta de muzica).
Mi se pare greu de ascultat.
*Nu!(imi placeau in copilarie spre adolescenta-ciclul primar spre gimnazial-adica atunci cand eram mica si prostuta, acum nu!)
Odata cu trecerea anilor ''gusturile'' muzicale si nu numai se schimba!
Se scrie "heavy". Eu, în general, ascult rock şi metal, dar îmi plac şi alte genuri. Ascult orice atât timp cât îmi place cum sună. Şi nu, nu-mi plac manelele.
Laura întreabă:
MusicMakesMeFreeXD întreabă: