| PanteraNeagra1999 a întrebat:

Ce gen de muzica trebuie sa ascultam ca sa nu mai comenteze aia cu Rockul lor rolling on the floor))))) thinking

fuego-o sa imi tai venele hai ca va pup papa laughing)))
puya-spre iad feat B.U.G-Mafia :laughing
Guta si salam :noi noaptea ascultam Metalica rolling on the floor
nici nu imi pasa daca am scris corect metalica sau rock laughing
Lasa noi ascultam marabou iar voi asta va asteapta o viata grea sad.ma tem ca sunteti un caz pierdut happy rolling on the floor)))

Răspuns Câştigător
| IonelaaaS a răspuns:

Ca bine ziciwinking Nu stiu ce is cu astia cu rock-ul lor laughing Si pe mine ma enerveaza laughing Am un "amic " asa. oriunde am fi el are castile in caz de *urgenta *. Cand ne intalnim mai multi punem pe rand o piesa, iar eu ca sa ii fac nervi lui ala mi-am descarcat ceva piesa de la salam laughing) Saracuu sigh Mi-e mila de el cateodata, ca sta acolo singur cu castile in urechi laughing Nu cred ca ar trebui sa ne intereseze ce zic alti.pana la urma fiecare asculta ce vrea, dar rock :-&. Oricum foarte tari noile "hituri" laughing))
Te pup! O seara buna! happy

Răspuns utilizator avertizat
35 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Mi-e milă în primul rând de limba română pe care ai chinuit-o rău de tot. În al doilea rând, nu mă aştept ca cineva atât de redus mintal să înţeleagă rock-ul. Eşti una dintre încuiatele care cred că rock-ul/metalul înseamnă urlete, satanism, iad şi vene tăiate. Eşti un caz pierdut şi sincer mă bucur că persoanele cu gândirea ta primitivă nu ascultă genurile astea de muzică. Dacă ar fi ascultat şi de voi, maimuţele societăţii, nu ar mai fi aşa interesant. Muzica pe care o ascultaţi e pentru voi, vă reprezintă. 3 versuri şi 2 scârţâituri. Simplă ca şi minţile voastre.

| PanteraNeagra1999 explică (pentru LastChance):

Era de asteptat ca sa comenteze cineva din acest cerc Satanic;? rolling on the floor

| Wolfszeitt a răspuns (pentru LastChance):

BAHAAHHAHA, retaaaaards.
Sunt în totalitate de acord cu ce ai spus, da' lasă-i că-i bine. Peste câțiva ani KFC-ul, McDonalds-ul, Romprestul, astea, o să aibă creșteri semnificative de personal. Dacă ăștia sunt "idolii" lor, foarte bine. Sper că le plac mașinile mari și că nu o să le deranjeze să audă "Uite aici 50 de lei, poți să pleci acum." când își termină "treaba".

| LazyKatZ a răspuns (pentru LastChance):

Bine zis! Haterii (scuzati va rog romgleza) ar trebiui sa stea in banca lor, nu sa ne faca noua, vorba unui alt user, teoria chibritului. Fiecare asculta ce-i place. E ATAT de simplu. Si acum va rog sa ma scuzati, voi cei care aruncati cu rosii, in timp ce eu ma intorc la Diaura.winking

| LastChance a răspuns (pentru PanteraNeagra1999):

Încă nu-mi dau seama dacă eşti un troll sau doar retardată.

| LastChance a răspuns (pentru Wolfszeitt):

Păi, mă amuză şi mă bine dispun atacurile astea ale "maimuţelor ce merg în două picioare prin oraş". Noi nu i-am atacat niciodată şi nici nu o vom face pentru le vedem inferioritatea. Ei, însă, nu au cum să o vadă.

| Wolfszeitt a răspuns (pentru LastChance):

Măcar de-ar avea minimul de inteligență să-și vadă de treaba lor și tot ar fi bun.

| ascovit a răspuns (pentru LastChance):

Ti-as fi dat Funda direct pentru raspunsul tau! Bravo!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Trebuie sa asculti muzica clasica.:|
http://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o

| Crucified a răspuns:

Marş oh go on mă cac în muzica ta comercială de 2 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevăru' e că eşti şi proastă.

| Dragosdoar a răspuns:

Eu zic sa ne lasi pe noi astia cu rock-ul ca la ce nume de profil ai tu se vede clar ce muzica asculti

| david1234567890 a răspuns:

Da acele noi hituri...

| MetalHead04 a răspuns:

DU-TE DUCEATE-AI IN IAD FA!\m/ Rock-ul si Metal-ul sunt cele mai faine chestii pe care o fraiera ca tine nu le intelege. Si "piesele" numite, cam seci.

| IonelaaaS a răspuns:

Deci OdodoooooPityxq dupa cum s-a precizat si in rasunsurile de mai jos. suntem retardate laughing) Oare numai eu m-am ras cand am vazut ce raspunsuri au dat aia doi sau si tu ai facut la fel?thinking

| TheBlackBird a răspuns (pentru IonelaaaS):

Măcar recunoşti că eşti proastă, doar ştii vorba aia, cine nu înţelege râde.

| IonelaaaS a răspuns (pentru gorlan):

Ai impresia ca ma deranjeaza ca spui de mine toate chestiile alea? laughing
Ma doare undeva de tine, poti comenta ce vrei, nu ma intereseaza.

| IonelaaaS a răspuns (pentru gorlan):

Puteam sa jur ca asta o sa zici laughing).Si multumesc, seaman cu cine ma lauda.

| Themis a răspuns (pentru IonelaaaS):

Te-ai ras? Mama, si inca mai existi? Cum asa?!
Si ce dracu puneti atatea emoticoane? rolling on the floor)) Imi irita retina rolling on the floor))) sigh
Cum ar fi smug sa scrie toata lumea hypnotized asa? rolling on the floor)))))
De ce nu mergeti sa va dati cu capul de cel mai apropiat perete? Nivelul vostru ridicat de prostie ma deprima.

| Walve a răspuns:

"noi astia cu rockul" ascultam altfel de muzica decat a voastra, pentru ca noi avem propriile creiere ce nu le mediatizam asa cum faceti voi, restul populatiei. O sa iti dau un exemplu concret. Acum 4 ani toata lumea asculta "inna-hot", acum nu o mai asculta nici dracu, decat melancolicii care nu au ce face. Metallica-one, a aparut tot acum 4 ani si oamenii inca o asculta nu doar cand ii apuca melancolia. Si asta a fost teoria chibritului. Sper ca ai inteles unde vreau sa bat, daca nu, exista sanse sa te prinzi cand termini facultatea.

| LazyKatZ a răspuns:

Cand e ziua ta? Spune-mi, ca sa imi amintesc sa iti ofer o carte de gramatica.

| TheBlackBird a răspuns:

Biata limbă română, o chinui prea mult. Sincer nu mă aştept ca cineva cu atât de puţini neuroni, ca tine, să înteleagă un gen de muzică aşa complex. Eşti o simplă cauză pierdută. "Muzica" pe care o asculţi dovedeşte doar cât de puţin creier ai în cap, acum du-te înapoi la desenele tale copilă fară minte.