Metal-în special thrash, progressive death metal, melodic death metal, symphonic black metal, blackened death metal, depressive-suicidal black metal.
Rock si metal (thrash, heavy, glam, melodic death, black si folk, in mare parte).
Nu ma pot abitine sa nu comentez cand vad asa mari ascultatori de "trash"
bine macar ca esti sincer si recunosti ca asculti numai gunoaie
Rock(de orice fel in afara de death si black) dar prefer clasicii (metallica, nirvana, queen, pink floyd)
si blues mai rar
Ce revoltat eşti. Aşa potsă zic şi eu că muzica aia comercială e pentru proşti.
Revoltata*
care muzica comerciala? nu ascult asa ceva, hai pa
Scuze, revoltată*. Nici eu nu ascult aşa ceva deci fară "hai pa". Şi în caz că nu ai observat eşti la întrebarea mea.
Bun,da'de ce te certi cu ceilalti useri?
Nu mă cert. Era doar o afirmaţie şi tu ai sărit cu "hai pa".
Aha.Pai si daca nu mai am chef sa vorbesc cu tine? Care-i problema?
Păi atunci de ce naiba ai mai continuat conversaţia?! Copil idiot.
Auzi ma, tu n-ai ce face decat sa comentezi de toata lumea pe TPU? Idioata e ma.ta ca nu te-a avortat, oligofrenule
Sunt fată. Şi te rog frumos să mă scuteşti. Am terminat conversaţia.
In momentu asta ascult ceva mai melancolic : http://www.youtube.com/watch?v=fBjZJ4-vAeY
Eu ascult orice..de la rap underground,jazz, disco, experimentale, folclor underground, disco. orice suna bine.
Eu ascult Rock (Alternative,classic,hard,trash metal,goth, Nu-Metal... cu exceptia celor care le gasesc mai mult un tipat :-s ), Punk, Punk-Rock, Pop, Pop-Rock si imi plac cobinatiile de Rap cu Rock :X
Muzica unde iti trebuie minte ca sa intelegi pe deplin sensul lyrics'urilor, gen Melodic Death Metalu' / Death Metalu', iar pe langa acestea se alatura Heavy Metalu', Tharash Metalu', Groove Metalu', Power Metalu' si Black Metalu' ( mai putin )