Preferinta e Hip Hop, dar ascult orice cu exceptia hard rock-ului si a manelelor.
In fond, gusturile nu se discuta.
Buna Vanessa . pai eu ascult : Rock / Hip-Hop / Techno / Electro :X/ Rap/ Disco/ House :X si cam atatea.
Ascult popo, pop-rock, dance, rap, hip-hop, urban, mai de toate in afara de manele si populara
Ascult pop, pop-rock, dance, rap, hip-hop, urban, mai de toate in afara de manele si populara
Dance
Rock-unele melodii gen Green day-21 guns
Clubbin'
Hip-hop romanesc-Guess Who, Spike
Hip-hop, reggae, reggaeton.nu fac mofturi la manele si rock... orice muzica merge la un moment dat.nu ascult manele dar la showuri nu oi dansa pe 2pac sau Mairlyn Manson
Eu ascult tot ce suna bine si e de calitate:dance, clubbin`, blues, hip-hop, R&B. Dnd, and so on
De 3 zile ascult o singura melodie michael bolton-all for love, sunt innebunita dupa ea, nu cred ca o sa imi treaca prea curand, ascult toate genurile dar selectez ce e frumos
Eu ascult de obicei si-rock si rock ascetea sunt genurile mele preferate...de altfel mai ascult si-pop si pop O.o ciudate conbinatii inainte ascultam si R&B dar acum il urasc chiar nu pot sa-l inteleg urasc cantarete ca Rihanna chiar nu-mi place acest gen de muzica acum mai ascult death metal si black metal poate si oleack pe Punk...so astea ar fi genurile mele preferate