FOLK - Vali Sterian(Vino Doamne, Amintiri cu Haiduci), Emeric Imre (Muntele, Nebun de Alb, Fata de crasma cu manele), Karma (Singuratate, Copilita fara minte, Singuratic strada traversez).
ROCK - Iris (Vals, Lady in Black, Floare de Iris), Cargo, Metallica (Nothing elste metters, The unforgiven, Whiskey on the jarrow), Lordi.
Clasica - Verdi, Schumann
SI altele mai vechi, in mare cam din ce a enumerat Deagle.
Eu ascult Aerosmith si Scorpions.Cat despre celelalte trupe pe care le-ai enumerat acolo mai putin sau deloc.
SoftCristi, iti pun raspunsul OBLIGATORIU castigator, imi plac absolut toate melodiile!
Dar nu asculta chiar nimeni Aerosmith ? AC/DC, The Scorpions, Evanescence, Within Temptation, Benjamin Breaking Down, Luna Amara, Vita de Vie, Vama Veche, Zdop si Zdup, The Used, Lake of Tears, Lacrimosa, No Doubt, Rascal Flatts...=] Va multumesc mult pentru sugestii!
Imi plac:
rap:eminem, puya, 2pac, 50 cent, dr dree
pop:mj, moden talking, nkotb, enrique iglesias(turcesti)tarkan, emrah
hard rock:lordi
raggae:...
nu imi plac:
manele
populara
Nu prefer manelele, muzica clasica, popukara...
ador cele triste. :X ... hip-hap, dance, rap, etc
Deci. mie imi placec...: Nane, Teasta, Mecena, JustUs, Guess Who, Maximilian...
Nane-Glume
-Mi-e dor
-Ca o stea
Teasta-Pun punct
- sunt dependenta
-minti murdare facute praf
Adda - haos organizat
-noi doi
-prietenie fumata
-prietenie adevarata
Mecena-O fata. 7 frunze.
-Pana la Capat etc.
Guess Who -eu ti si restul lumii
Maximilian-Pe langa telefon
-Viata noastra
sunt preferatele mele:X sper sa iti placa
Eu ascult trance. melodii trance. hmm sunt multe . ascult in special tiesto armin, ferry corsten, cosmic gate, atb, aboy&beyond sunt muulti. melodii recomandate mai pentru. stari din astea nasoale triste:
oceanlab - on the beach, ashes, sirens of the sea, secret, ) nici nu stiu de unde sa incep hmm
tiesto - traffic, love comes again, flight 463, addagio, carpe noctum, i will be here, etc :X
mai asc si rap. asa mai rar sa zic . parazitii arssura nane. spike. guess who. veritasaga hai ca deja sunt multe te plictisiesti :*:*
Mie imi place foarte mult voxiz feat dj andy to the moon, connecte-r burning love,,,, enrique iglesias feat ciara takin back my love, pup
Ehm, in general ascult rock, alternative, indie, folk. hm si exemple...pai...muse(time is running out), 3 doors down, coldplay, jack johnson, hinder, aaron(u turn lili), gary jules(mad world)...si multe altele... mi-e lene acum sa le scriu pe toate. cu detestatupai manelele, da e greu sa le incadram la 'gen de muzica'. ce e mult, e prea mult.
Ehm, eu ascult mai mult rock, alernative, idie, folk... ceva de genu. si trupe.hm...muse(time is running out), 3 doors down, coldplay, hinder, aaron(u turn lili), gary jules(mad world)...si multe altele da mi-e cam lene sa le insir pe toate.
Imi place hip hop, pop, house etc in afara de manele si populara/trupe simplu bug mafia la familia fly project blaxy girls etc/artisti puya smiley inna miley cyrus alex c. neylini etc cea ce nu-mi place manelele si populara
ეΓმzყlἶfპ întreabă: