Hip hop,rep,house,reggaeton,electronica, dance, usoara, electro house, indie, arabeasca...
Cam orice gen, dar sunt foarte atent la versuri și la emoția pe care mi-o transmite melodia. Ascult foarte rar sau deloc populară și manele sau trance, trap, house. Cel mai mult ascult balade rock sau hip hop în ultima vreme. Muzica anilor 80 - 90 e singura care îmi dă cheful ăla nebun de a dansa ore în șir, de a zâmbi. Îmi aduce zâmbete uneori și muzzica reggae. Totuși mult mai mult mă atrag folkul, jazz-ul și profunzimea vechilor artiști gen Jacques Brel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Edith Piaf, Johnny Cash, Bob Marley, Billy Joel, Leonard Cohen, etc.
Cam toată muzica însă e coruptă de natura perversă a umanității. Pe cât ne oferă motive de a zâmbi în egală măsură ne și îngroapă câte puțin. E ca un drog, ne ajută să ne afundăm neputincioși dar dornici în abisul sentimentelor care ne cuprind. Dacă asculți cu atenție mesajele melodiilor nu știu dacă găsești 1 din 1000 care să fie pozitivă din toate punctele de vedere.
Nu prea ascult muzică așa des. Cel mai mult mă folosesc de ea pentru a transmite un anumit mesaj altei persoane și consider că o melodie este foarte fidelă formei exacte a ce vreau să transmit. Tocmai pentru că melodiile sunt catalizatori perfecți a emoțiilor foarte intense, distructive.
Muzica fără cuvinte e cea mai potrivită. Ori clasică ori ceva gen budist ori navajo. Sau pur și simplu sunete din natură:: păsări sau susurul unui curs de apă.
Cred că ar trebui să apreciem la adevărata lor valoare și artiștii noștri, cum ar fi Gheorghe Zanfir sau Tudor Gheorghe.
https://www.youtube.com/watch?v=r31g70pL_Xk
Nu.Mai ascult si eu din cand in cand nu e ceva ce imi place l nebunie si dupa care ma omor dar ascult definitia este asta:Muzica indie este muzica produsă independent față de marile case de discuri, cel care înregistrează materialul discografic fiind de obicei și cel care îl publică și distribuie. Termenul de indie mai este folosit pentru a desemna un gen muzical
Salutare! Nu pot sa spun ca ascult anumite genuri de muzica, dar daca imi place o melodie, o ascult chiar daca este dintr-un anumit gen muzical.
House(Electro, Deep, Tech, Future, Progressive, Hard), Hardstyle, Trance, Techno, Trap/Future Bass, Jungle Terror/Bubbling, Bass Music(Glitch Hop, Complextro, Bass House), Hardcore.
Corina07 întreabă: