Intrebarea e vaga, raspunsul nu mi-ar incapea in 5 pagini Serios acum, daca te gandesti la un home studio, poti incepe cu un PC cu procesor "teapan" multi-core, rami cat incape (nu stiu care sunt preturile, ideal e sa dai cat ai) si o placa de sunet semi-profesionala gen M-Audio (au preturi bune si reprezentanta in Romania, AV Audio Sys). Un microfon condensator decent incepe pe la 300-400 ron, dar nu te astepta la minuni. Marci OK sunt Audio Technica, Studio Projects si Samson, vezi ce iti permiti din gama lor. Nu uita de un software multi-tracking care sa fie si host VST (instrumente + efecte virtuale), de ex. Cubase/Nuendo. Spor!
Frate vreau pentru un studio restrans numai pentru ca sa inregistrez eu melodiile nu dau 50000 de euro ca n-am de unde
Locatie, cu o camera izolata fonic, microfoane de calitate, mixere profesionale...bla bla. iti trebuie o gramada de bani, daca e sa aproximez, as spune minim 50. 000 euro (daca deja ai locatia) pentru un studio modest
Daca vrei doar pentru tine atunci ia'ti doar un microfon si inregistrezi direct in calculator
Daca stai intr-un oras cat de cat mare poti cauta un studio si sa inregistrezi acolo.
Cand eram puradel,
Sa mor, eu-am visat...
Ca intr-o zi voi ajunge, baiat de baiat!
Ca sa reusesti, e necesar. un singur lucru: Bursuc impresar cam asa suna
Ce tot o fi goana asta dupa succes, nu stiu! Daca vrei si iti place sa canti, du-te la o scoala de muzica si acolo vei invata sa apreciezi valoarea ei.
Iti trebuie doar 4 milioane jumate sa iti faci home studio. uita-te aici si daca iti convine suna-ma 0746115114 http://moinesti.olx.ro/scule-pentru-inregistrari-vocale-iid-144628658 si daca te intereseaza si sound-ul cum ies inregistrarile contacteaza-ma.crede-ma ca nu ai nevoie de studio profesional pentru o piesa buna