| Duucu a întrebat:

Ce înțelegi tu prin muzică? Trezește sentimente?

10 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Prin muzică înțeleg și exprimarea sentimentelor, în special prin linie melodică și versuri, dar nu înseamnă numai atât. E dovada existenței talentului, abordării la un nivel profund a unor simple sunete și rezultatul aplicării acesteia.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Dea,e singurul factor care imi mentine sentimentele in viata.

| KristalPop a răspuns:

Muzica trezeşte anumite sentimente în inima omului.
Un anumit fel de muzică te face să te simţi romanitic, visător, altă muzică te face să te simţi plin de energie şi de viaţă, muzica îţi poate da nişte sentimente înălţătoare.
Chiar şi muzica patriotică trezeşte anumite sentimente în suflet (pentru unii).
Fără muzică n-ar fi nimic.

| TheStory a răspuns:

Muzica este o entiate care te modeleaza dupa bunul ei plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e muzica nu știu să spun, eu doar o simt(dans, fredonare etc)
Sentimente?, nu prea, ori că nu am găsit cântecul, ori sunt prea rece ca să-mi ajungă la suflețel. Dar pot spune că unele melodii fac niște schimbări în mine,. când mă simt rău, ascult metal și mă simt mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica e sufletul limbajului si pentru mine, oxigenul.

| FearOfTheDark a răspuns:

Mmmm...E greu.Eu sunt o persoana rece si sunt putine melodii care mi-au ajuns la suflet.Muzica este aerul meu.O caut, o ascult si o simt.hee hee

| HonneOnna a răspuns:

Eu prin muzica inteleg sentimente...Nu stiu ce este, dar cel putin in mine, muzica buna trezeste amintiri si trairi.Asta si arta vizuala au cel mai mare impact asupra mea.Da,trezeste sentimente pentru ca, daca stai sa te gandesti, nu.ti aduci aminte de vremuri tracute si iubiri pierdute cand asculti o melodie? Daca o melodie nu face asta, atunci nu este muzica, este doar Bumti bumti bumti...

| bombonika17 a răspuns:

Cand nimeni nu e langa tine, ...muzica face uneori cat 100 de persoane

| TeUrăsc a răspuns:

Pufff...pai muzica? Muzica e un lucru perfect. Fara muzica nu poti trai. Muzica este de multe genuri...lafel ca oameni. DIFERITA. Multi o iubesc dar multi o si tradeaza. Si DA trezeste sentimente. Iti poate da incredere, te poate ajuta sa zambesti. Nu stiu. Pur si simpul muzica e pentru toti. Toti ne regasim in ea. Daca nu ar fi existat poate ca lumea asta ar fi si mai trista. PACE!:X