Pentru mine muzica inseamna o necesitate zilnica fiindca te face sa te simti in largul tau. Uneori transmiti prin muzica ceea ce nu poti spune sau ceea ce gandesti, iar uneori devine un calmant cand esti nervos, suferi sau te simti trist
Refugiu.Practic,o necesitate.
Cam asa e si cu restul manifestarilor artistice.
Cand aud de muzica sau desen ma gandesc automat la profesoarele mele de muzica si desen si imi vine sa plang : :cry:
Daca nu ascult muzica seara nu pot sa adorm.Cu alte cuvinte nu imi imaginez viata fara muzica.
Muzica? Cea mai bună prietenă posibilă; colţul meu de comfort, siguranţă, înţelegere, relaxare, plăcere emoţională, evadare, exprimarea/trăirea multor sentimente...
Pentru mine muzica inseamna ceva foarte placut, ma face sa ma linistesc, sa ma simt bine si cateodata imi tine de plictiseala.
Aș da un răspuns mult mai lung și mai... artistic, dar mi-e lene, așa că spun într-un cuvânt. Totul.
Un mod de a te exprima... sau cand esti suparat/a te face sa te simti mai bine
Muzica inseamna totu pentru mine te calmeaza te ralaxezi nu pot sa fac ceva pe laptop fara sa ascult muzica ia ca si cum ma ajuta.
Pentru mine muzica inseamna ca si cum ar fi viata mea noaptea daca nu ascult muzica nu pot sa dorm deci muzica ma defineste
Pentru mine muzica inseamna un sentiment, o stare de libertate...
Este ceva foarte placut, care ma relaxeaza
RiRi5846 întreabă: