| Dizzy a întrebat:

Ce inseamna muzica pentru voi?

Răspuns Câştigător
| Aiicha a răspuns:

Muzica reprezinta sursa mea de energie si de alinare. Pot spune ca imi este cel mai bun prieten pentru ca imi este alaturi mereu in momentele de bucurie sau de tristete.Muzica mereu e la dispozitia mea, muzica nu mi-a cerut nimic niciodata, muzica nu ma critica nu ma vorbeste pe la spate, nu ma minte, nu ma judeca. E mereu acolo cand am nevoie de ea.

10 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Viața.

Răspuns utilizator avertizat
| Psihiatra a răspuns:

Culmea.Eu voiam sa ma refer la rock si house.Fiecare are o semnificatie. E un mod liber de exprimare.Mai nimeni nu`ti potate interzice ce muzica sa asculti, asa ca mai nimeni nu`ti poate inlantui libertatea

| mihaibrasov a răspuns:

In general pace si relaxare. Nu pot sta 2-3 zile fara muzica.

| MyWorld a răspuns:

Poi pentru mine muzica (mai mult aia pop cu JB) inseamna mai mult decat niste sunete care se asorteaza cu versurile... Eu cand ascult muzica ma gandesc la melodii ca un fel de mesaj subtil pe care scriitorul il trimite celor care asculta melodia respectiva. + ca stiu cat de greu este sa scrii versuri si sa compun melodii... De aia tot timpul ascult cu atentie melodiile; pentru ca stiu at s-a chinuit persoana respectiva cand a scris melodia
P. S.: Ca sa intelegi cu adevarat muzica trebuie ca tu la randul tau sa faci muzica big grin

| Aly64 a răspuns:

Totul!
Poate cineva dintre voi sa reziste o zi fara muzica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine muzica este VIataA... pentru mine viata fara muzica nu ar avea sens.

Parerea mea.
Pentru mine muzica este totul...
Prin asta ma caracterizez eu. :*

| DeepInDarkness a răspuns:

Pai...house spune distractie
rock sa zicem libertatea
manelele sunt jalnice, oribile, le urasc...

| Lovely a răspuns:

Muzica petru mine reprezinta multhappy Pot spune ca pe langa faptul ca o ascult o si compun sau fac cover-urihappy de mica pot spune ca mi-a placut muzica ca si obicet de studiu happy de accea am Invatat sa cat la orice instrument ce are clape happy e minunat sa vezi cum poti dirija chiar tu sunetele si sa dai "nastere" la melodii si sa zici " da frate! ascult o melodie facuta de mine, si tu asculti o melodia facuta de mine si el si ea si voi si ei si ele! "

Întrebări similare