anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi un cantec bun? genul, lenta sau ritmata, comerciala sau necomerciala etc.Astept parerile voastre!winking

Răspuns Câştigător
| alexcan a răspuns:

Pai eu cred ca fiecare om e diferit si aici e vorba si de gandire si placere fiecare asculta ce ii place uite iti pot spune ca aceasta melodie e una dintre preferatele mele doarece atinge o parte foarte sensibila din mine si mereu cand o ascult un sentiment ciudat dar placut de iubire ma cuprinde pentru tot universul. http://www.youtube.com/watch?v=C1si-euX1WY spor la ascultat.

4 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Total necomerciala... trebuie sa vina din suflet
exemplu : Nimeni Altu' - Fi ai bravilor soldati
Sdst - Ingeri deasupra Romaniei
Sdst - Scrisoare de pe front
Parazitii - Fii pregatit
Ombladon - Comunicat
Cheloo - Entre
Veritasaga - Nu meriti
Kst - Gestapo
Kst - Honor et patria
Butch - Fiul risipitor
Kazi Ploae si Specii - Patria

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Pentru mine, un cântec sau o melodie de calitate poate fi de genul rock alternativ, hard rock, metal, house, dance sau electro.Nu contează dacă e comercial sau nu, important e să îmi placă.
Bye!kiss

| Nastia a răspuns:

Un cantec bun inseamna un amestec de ritmuri diferite, amestecate incat sa fie frumos la auz, versuri care sa inspire ceva, poate fi si comerciala si necomerciala.conteaza daca iti capteaza atentia, e totul in functie de starea de spirit.

| BornFree a răspuns:

Pentru mine un cantec bun inseamna unul care mi se potriveste stilului meu si care ma reprezinta