Întrebare recomandată | mODIN a întrebat:

Ce intelegeti voi prin "muzica buna"?

Răspuns Câştigător
| Grasuy a răspuns:

Rock tata \m/

30 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pentru mine este acea muzică ce mă dă pe spate cu frumuseţea ei, mă hipnotizează, mă simte, mă străbate în forţă şi, eventual, mă lasă fără cuvinte.

| thegatekeeper a răspuns:

Muzica ce transmite un mesaj cu care rezonez, creata cu instrumente reale, pe cat posibil, muzica ce imi creaza o anumita stare - placuta sau neplacuta sau muzica ce creaza o atmosfera. Cateva genuri: rock, metal, dark ambient, chillout, clasica, Celtica etc.

| pedobear a răspuns:

Muzica ce iti transmite o emotie.

Răspuns utilizator avertizat
| SaveTheNature a răspuns:

Depinde de stare. De ex, muzica pe care o asculti tu acum, pentru tine peste 30 de ani nu va mai insemna absolut nimic.

| Sociopat a răspuns:

,,Sends shivers down my spine,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Progressive house. smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

```ahhh [blushing], nycyodata [not worthy] n-am vrut shaah te kukeresk [winking] jiih shah jthyy kah u o cam belesti [tongue] shiii la faza ashtha o shah cam platesti [_! _]. deky ai grijhaa [time out] phee oonde mergi [love struck] khah nicy in căminele thailandhezeh nu thee fereshthty [smug]
te pooop in sthyl ferenthary [=]]] ] dhaar pls ai grijahhh keh fakhy pheh vyythor [oh go on]

| PunctSpaimaVestuLui a răspuns (pentru anonim_4396):

Un sfat, mai mergi si tu pe la scoala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica care ma binedispune in orice situatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi imaginez omul nepolitic intr-un fel de padure a Dianei, ar fi dependent de sunete.da. ce tare ne revine sa o comparam.
mi se pare buna cand are in ea o dorinta bruta sau prin insasi existenta ei. aici stau bach, metalul de ploaie si copaci pe care il simt asa pentru ca sentimentul lui preexista in mine si mantre si.
aia ciudata bolnava feminina
da. lumea e un sex universal

| FearOfTheDark a răspuns:

Muzica aia pe care o ascult si nu-mi provoaca greata.

| inconscient a răspuns:

Dar nu numai rock-ul poate fi numit muzică bună. :)
Această "muzică bună" are câte un înțeles pentru fiecare persoană în parte.
Pentru mine:
http://www.youtube.com/watch?v=Aihu16RyYp8

http://www.youtube.com/watch?v=Uhhx0SLzGTA

Deci toți avem o perspectivă diferită asupra acestei sintagme. :)

| Lămâie00 a răspuns:

Black Metal, Underground Rap si Reggaee, ciudata combinatie, nu?

| Termopile a răspuns:

Nu știu cum să descriu o muzică bună dar voi da câteva exemple:
- " Sfinți Închisorilor" - Cedry2k
- "Identitate" - Cedry2k
- "Dragoste sau Frică" - Haarp Cord
- "Flori de mucigai" - Haarp Cord
Pe scurt cam tot ce tine de RAPul romanesc old school ( școala veche), mai exact muzici mai vechi de RAP din România.

| Zerathull a răspuns:

Muzica buna pentru mine este cea care ma face sa caut ''limitele imaginatiei''.
In mare parte ascult cateva subgenuri ale metal-lului, dubstep si cateva melodii de-ale unui tip de youtube cu numele de cont Acousticlabs.

| mODIN explică (pentru Zerathull):

Fain Playlist happy

| Zerathull a răspuns (pentru mODIN):

Mersi, la fel.

| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Muzica de relaxare, important este sa te simti uh bine cand o asculti

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, muzica buna este acea muzica ce-ti face inima sa danseze, nu picioarele. Este muzica ce te face sa retraiesti unele momente ori pur si simplu sa ti se faca pielea de gaina atunci cand o asculti, indiferent de gen. De exemplu, eu ascult ceva de genul

http://www.youtube.com/watch?v=qMuKw1NYpjs

http://www.youtube.com/watch?v=EL0PsHWwkS4

Indiferent de genul de muzica pe care il ascult, indiferent daca este pe gustul meu sau nu, intotdeauna stiu sa apreciez munca si valoarea interpretului! Muzica poate fi inteleasa de fiecare in felul sau; tu poti intelege intr-un fel un anumit gen de muzica, iar eu altfel. Numai bine!

| Boru_Daria_Maria_1984 a răspuns:

Black metal, death metal si celalalte metale...\m/

| CuteAsFuck a răspuns:

Rock, o da :3

| IFAA a răspuns:

Muzica buna e cea care te linisteste, care iti intra in suflet.

| SheepKiller a răspuns:

Muzica buna este muzica care transmite tot felul de sentimente, care te face sa te contopesti cu ea si care are un mesaj puternic, etc. Pentru mine muzica buna este rock-ul. happy

| Kameh666 a răspuns:

Instrumente +mesaj+voce buna. Adica rock.

| matias65 a răspuns:

Muzica ca lumea

| Sexting a răspuns:

Acea muzică ce te face să zâmbești, muzica ce te reprezintă și ce are sens. Urăsc porcăriile pe care unii le numesc „cântece" când de fapt nu sunt decât niște cuvinte aruncate aiurea pe o foaie și cântate de niște pițipoance pe jumătate dezbrăcate. Pentru mine muzica bună este rock-ul. \m/

Întrebări similare
Întrebări recente