| NuclearAssault a întrebat:

Ce legatura are Iron Maiden cu Romania? Pe coperta single-ului Reincarnation of Benjamin Breeg, apare o piatra de mormant pe care scrie (in romana) "Aici se odihneste un om despre care nu se stie prea mult", oare de ce au scris in romana?

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ok,sa incep asa: nu era mai simplu daca ai fi cautat tu singurel/singurica pe good ol' goagal trebusoara asta? Era mai simplu si mai rapid, si restul' de unde crezi ca or sa iti dea informatii, nu tot de pe site-uri gasite prin tastarea catorva caractere jm3k3re pixelate?
Dar de,decat sa cauti singur,de ce sa nu caute altii pentru tine,ce puta ta...
Ok,a doua parte,ca sa nu ma injuri/raportezi si sa-mi raspunzi cum ca mai bine taceam,Benjamin Breeg este o legenda,unii cred ca el chiar a existat,altii cred ca e doar o poveste scornita pentru bani (eu cred ca e o poveste) ete,mai multe detalii aici (ce sa vezi, un site, de pe allmighty-ul goagal!) http://www.last.fm/group/Iron+Maiden/forum/243/_/174141

| NuclearAssault explică (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Crede-ma ca eu am cont de un an, si nu am decat 15 intrebari, crezi ca daca as fi pus intrebare la orice dilema pe care am avut-o as fi avut decat atatea intrebari? Si am cautat si eu, spunea ceva de Breeg ala, ca ar fi ajuns prin Romania, dar roman nu era, de ce tocmai in romana au scris

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru NuclearAssault):

Citeste ce scrie pe pagina care ti-am dat-o -______-"

3 răspunsuri: