12.mandinga nu e pregatita pentru acest concurs loren-euphoria are multa experienta' se vede... daar ei nu repeta mult trebuie sa fie pregatiti pentru orice eventualtite pregatire, munca...
Nu prea stiu... Avem concurenta destul de serioasa... Am vazut cateva topuri pe youtube: in unele eram in top 3, pe cand in altele nici macar nu intram in primii 25 Oricum, sper sa ne clasam in top 10, pentru ca avem o piesa destul de buna.
Salut!
Pai pff... am urat melodia aia de cand a aparut, iar acum o vad la Eurovision. Ce rusine imi e acum...
Versurile sunt prea repetitive ( care versuri!?) si ce naiba : suntem romani dar facem video-uri in Dubai si cantam in spaniola-engleza.O suna bine la noi in tara, dar in afara e jenant!
Am vazut cu ce intra in concurs celelalte tari : unele sunt chiar neinspirate, iar altele ( Ungaria si Austria ) char au sanse.
Dar nah, trebuie' sa fim patrioti, nu? totusi. Fu Mandinga.
Scuze, e parerea mea :l ce critic sunt ( am 13 ani, btw, e obisnuinta din primara ).
nu crezi ca era mai bine sa mearga Deppside Deejays? Desi ascult numai rock, recunosc ca pe telefon am 3 mel. de'ale lor.