| Alinnnn a întrebat:

Ce manele noi sthiti 2011?!

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Bon Joviwinking

60 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Manelele sunt o sursă de incultură, deci nu ascult aşa cevahappy

| AndreeaAnd a răspuns:

Get a life !

| TeoPT a răspuns:

Uăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă! viața meaaaa. chaules baules băă, șele mai faine manele aișea... laughing

GET A LIFE bă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata muzica house produsa in Romania actual.

| Snuff a răspuns:

Cocalar oh go on

| Gumitsăă a răspuns:

Ti-am raspuns si la cealalta intrebare :)) Dar raspund si la asta ca sa intelegi ca momentan esti pe scara gunoiului societatii. Foloseste'ti creierul si pentru alta muzica

Ia de'aicea MUZICA ADEVARATA :

http://www.youtube.com/watch?v=28HZKR1JSLM

| TeoPT a răspuns:

@GrimReaper
Ce mă?

| AnaisC a răspuns:

@GrimReaper
Stai sa inteleg...tocmai ai behait cum ca Bon Jovi canta manele?raised eyebrows

| Indispus a răspuns:

@Gumitsăă de cand rock-ul e muzica -adevarata-? hilarious.Ia de aici willy - http://www.youtube.com/watch?v=JCOURZ-yx4E&ob=av2e

| Alinnnn explică:

Deci @7h30 Bon jovi e manelist?thinking

| Alinnnn explică:

@7h30 Bon jovi ăla e manelist?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, hei! De ce imi spui ca as face ceva rau ascultand manele (desi nu ascult, daca vrei crede-ma daca nu, iar nu imi pasa), din moment ce tu faci asta?

| MariusMarius96 a răspuns:

Antonescu de traia, nici unu din voi nu mai ramanea, respect maresale chiar si din cer sper ca ne feresti de cocalariwinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

GrimReaper,
Caută o brichetă, că benzina ţi-o dăruiesc cu toată inima.

| Laura a răspuns:

Salamul se mănâncă, nu se ascultă.

| Alinnnn explică:

@Jelii nu am zis ca e ceva rau, dar nu te mai da ceea ce nu estiwinking

| Alinnnn explică:

@Jelli nu a zis ca e ceva rau, dar nu te da ceea ce nu estiwinking

ÉrotiqueConseils

Willy,
Era de ajuns dacă postai o singură dată.

ÉrotiqueConseils

Wilyy,
Era de ajuns dacă postai o singură dată.

| SaintJimmy a răspuns:

@and1 - Ești imbecil sau doar retardat din naștere? Rockul e muzică adevărată de când cerul și pământul iar ce căcat ai dat tu acolo, abia ăla e hilar. Cretinule. Împușcă-te sau dă-ți foc.
http://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw asta muzică adevărată.
@GrimReaper: Sper ca răspunsul tău să fi fost doar o încercare de a îi sugera cocalarului nostru, Willy, să asculte Bon Jovi (dar din nefericire ai eșuat grav în acest plan și ai făcut să sune ca și cum ai spus că Bon Jovi e manea). În caz contrar, poți să te împuști.

| TeoPT a răspuns:

@Willy
Deci știu două lucruri despre tine. Asculți manele și nu știi cine e Bon Jovi. Singurul cuvânt pe care îl meriți - MORI!

Bon Jovi nu e manelist, GrimReaper să facă bine să ia benzina de la ÉrotiqueConseils și să își dea foc. Poate mai rămâne și pentru tine și crește IQ-ul mediu al planetei. Faceți acest sacrificiu pentru noi.

@and1
Băi, uite o fază tare, rock-ul chiar e muzică adevărată. Ciudat, nu, să îți stric visele? thinking

Ce e cu atâția cocalari pe metru pătrat aici? Mai veniți mulți, fraților? straight face

No Music = No World, No Life
ROCK = Music

Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba...ăsta sau asta! Ascult rock, de ce nu ma crezi? Ce dracu ai cu mine, tu nu ai viata decat sa faci presupuneri idioate si false?

Ai stat tu in urechile mele 24 din 24 sa vezi ce muzica ascult si sa ai certitudinea ca mint?

Ohh, mai du-te dracului.

| Alinnnn explică:

@ÉrotiqueConseils, tu vorbesti?raised eyebrows

ÉrotiqueConseils

Willy,
Atât de cretină eşti, încât nu observi ironia?

| Alinnnn explică:

@ 7h30 Die Mother Fucker Die!

| TeoPT a răspuns:

@Willy

Aa deci ai învățat engleză. Pfiuu să nu te deochi, ce repede crești laughing

Vedea-te-aș răstignit pe o cruce și torturat de toți rockerii acestui site pe melodii heavy-metal. Mori, n-ai viață!

| TeoPT a răspuns:

Cum dracu îndrăznește un distrus adunat din șanțuri ca tine să se ia de Jelli? Dacă punem mâna pe tine, ea o să aibă onoarea să îți arate ce sunt ăia rockeri adevărați, tată. Ți-a dat un răspuns normal și tu te-ai apucat să comentezi, atât te-a dus mintea să faci. Ia vezi, ai IQ-ul cât numărul de la pantof sau mai mic? laughing Sau nici nu știi ce e ăla? laughing Așa om distrus ca tine n-am mai văzut de mult pe TPU. Du-te la salamul și la parizerul tău, nu încerca să mai gândești, poate face scurtcircuit unicul tău neuron. Și așa e beteag săracul, de la atâtea melodii de rahat. MORI!

| Magnus a răspuns:

OMFG deci...wtf o intrebare mai retardata ca asta n-am mai auzit, si cum naiba Bon Jovi e manelist, e ca si cum ai spune ca Eminem canta muzica populara

| Dumnezău a răspuns:

Asa...eu de obicei nu-s prea slobod la gura.

Futu-ti Dumnezaii matii de cocalar subretardat, bagati-ar ghiermii mustar stricat in inima, futu-ti arhanghelii matii de manelist idiot care te-a facut mata la tortura auditiva cu Sepultura si Gorgoroth.Vedeati-as ochii beliti in orbite cu ca-cat intarit de lepra penala ce esti.Mori,lache flausat!

Bun.Ce ziceai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Willy,
Ah. Ma infurii si erup pe tine. Poti sa te iei de oricine, de mine, dar de 7h30 NU TE LAS sa te iei.
Ai invatat si tu putina engleza si te dai mare, da?

Maine vei avea o dimineata frumoasa pentru ce ai facut azi. O patura din dejectii de canal te va acoperi. Cand vei deschide geamul (ma mir ca ai tu asa ceva si ca si-au permis ai tai asa ceva, asa tata asa fiu incult si idiot!), acesta va fi spart de ploaia de pietre aruncata de cei inteligenti. Cioburile iti vor sari in ochi si vei incepe ziua pierzandu-ti vazul pentru ca m-ai jignit degeaba.
Ratacindu-te prin casa, vei incerca sa iti pui micul dejun si vei incurca Vanishul cu laptele. Vei bea si vei mai avea doua ore de trait pentru ca te-ai luat de ÉrotiqueConseils.

In astea doua ore iti va veni mintea la cap si vei iesi afara cautand sa te sinucizi. Prea tarziu, căci un satelit va cadea peste tine, intamplator pentru ca te-ai luat de 7h30. Ca in Sims2.

Happy end for us.

Întrebări similare