| IM5 a întrebat:

Ce melodie a fost aleasa in acest an pentru Eurovision?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Una care nu merita.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cezar, cu melodia "It's my life". In sfarsit, se va duce si Romania cu muzica la Malmo, nu cu zgomote ca pana acum.
Pentru prima data de cand au castigat ABBA Eurovisionul, ma voi uita si eu.

| NOname a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Vrei să spui că nu-ţi zgârie timpanele chestia aia forţată, semi-leşinată, care nu transmite nimic, pe un instrumental ieftin şi kitschos, interpretată de unul care se vrea un Vitas local? Sau ai fost ironică?

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

Nu...de data asta, n-am fost ironica. Numai ca eu ascult multa opera si apreciez la justa ei valoare o astfel de voce. Din cate stiu, sunt doar vreo 10 contratenori ca Cezar in lume. Dar, ca orice voce deosebita, a lui Cezar e apreciata in special de cunoscatorii de prin alte tari care stiu sa-l aprecieze. La "Manelica", normal ca zgarie timpanele.

Haha, ce de ifose. : ))
Opera e una. Cocălăreala operei e alta. Trebuie să ştii să faci diferenţă.

Că are o cât de cât voce, da, de acord, dar piesa e o submediocritate ce duhneşte a kitsch şi lipsă de profesionalism, care în interpretarea lui sună ca muzica de tortură unui înecat la mal (bine că măcar a scos piţipoancele din fundal din semi-finală).
Dar, mă rog, fiecare cu gusturile lui.
Până la urmă mă bucur că va avea măcar un susţinător sincer.

Apropo de muzică bună şi talente adevărate, Vitas interpretând o piesă românească împreună cu Gheorghe Zamfir, Lie Ciocârlie, live:
http://youtu.be/jkw_Vsxa478

Observi câtă măiestrie, dezinvoltură, carismă, lejeritate, autenticitate, sinceritate artistică...?

Avem muzică bună, talente adevărate, voci plăcute şi puternice (care nu se îneacă şi nu patinează), dar trimitem în Europa nişte kitschuri fără vlagă. Asta e trist.

| darrio2007 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Hai,lasa-ma! Ce ti-a placut? Cantaretul? Canta de parca era strans de numele lui.

| darrio2007 a răspuns (pentru NOname):

Nu cred ca a fost ironica. Poate chiar ii place.

| darrio2007 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Iti place opera.Dar nu uita ca la Eurovision nu se canta kitsch.Ai sa vezi atunci stilul adoptat de ceilalti participanti.Total diferit de al lui Ouatu.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru darrio2007):

Chestie de gust (imi place muzica clasica) si de educatie (nu sar la gatul cuiva pentru ca nu are aceleasi gusturi muzicale).
Cat despre Eurovision, dintre cei 55 de castigatori de pana acum, ii numeri pe degetele de la o mana pe cei care, demonstrand ca au ceva voce, au facut cariera si sunt cunoscuti in lumea muzicii. Deci...mai mult kitch decat muzica. MULT mai mult.

| EvaneSScence a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Si mie mi-a placut Cezar. Nu stiu de ce e atat de multa lume impotriva desi l-au si votat foarte multi. Unde-s votantii lui totusi?

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru EvaneSScence):

Eu nu ma omor cu votatul pe numere de SMS. Nu l-am votat, dar mi-a placut pentru ca era o voce si o prezenta deosebita. Fata de ce am vazut in ultimii ani zappand isteric in timpul concursului, mi se pare ceva mai...muzical, ca sa zic asa.

| EvaneSScence a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Da, are ceva deosebit care te atinge.
Eu ma refeream la partizani, simpatizanti. Nu stiu de ce se inversuneaza lumea pe site contra lui.
Dar probabil ca asa ar fi fost cu oricare, daca iesea altcineva.

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, la acest eurovision al anului 2013 melodia aleasă este :
http://www.youtube.com/watch?v=hBcIb-iTdYc
O decizie bună! O seară frumoasă.

Întrebări similare