Nici una nu-mi place cel mai mult[-x toate sunt la fel de frumoase, dar depinde de fiecare cu gusturile lui/ei. daca e sa aleg dupa mine inna-un momento e melodia mea preferata a ei.cu voce a fermecatoare pe care o are ii preved un viitor fantastic, plin de concerte si multe satisfactii oferite oamenilor;;;/:d\
O sa incep cu prevederea viitorului - din simplul motiv ca mai am o slujba in afara de cea de elev - prevad viitorul. Mai ales pe cel al patachinelor. Pe Inna o vizualizez undeva in aer liber.daa, undeva unde 'trece masinili' foarte des. Pe o autostrada! Cu o fusta pana-n cur, chiloti tanga rosii, decolteu adanc ca sa i se vada implanturile si niste pantofi d-aia cu toc de 30 cm. [tinuta asta n-ar fi ceva nou pentru noi, din partea ei.]
Iti pot spune ca are o muzica de ****. Ca si intreaga ei fiinta. Daca n-ar exista toate modificarile alea ale vocii ei, ar suna categoric ca o cioara pe care o doare burtica.
Sorry pentru 'fani'.
Va pica in prima groapa fara doar si poate.cu putin noroc ajunge in centrul pamantului si va arde de vie
Mie nu ca imi de Inna in mod special, e si ea o fata care incearca sa faca ceva in viata, ca reuseste sau nu vom vedea. Nu trebuie sa o judecam pentru ca fiecare dintre noi poate fi in locul ei si presupun ca e multa munca in ceea ce face si ii place. Asta e parerea mea, acum fiecare e cu parerea lui. Dintre melodii acum imi place Goodbye, imi placea Sun is up, Hot. Dar momentan Goodbye.
alina14 întreabă: