Deepcentral-in love imi place la nebunie, asta o ascult in ultimul timp pe repeat, mai ales ca e si de sezon
La fel, Enya - Only Time, dar uneori ascult si alte melodii dar tot de ale ei(cum ar fi May It Be sau Orinoco Flow). Pur si simplu muzica ei pentru asta e facuta. Pentru a te face sa nu mai asculti altceva, pentru ca o sa-ti dai seama ca muzica ei e exact de ce ai nevoie! De obicei cand ii asculti o melodie, ai impresia ca a 2-a, a 3-a oara o auzi altfel, parca tot timpul pare noua, ceea ce e incredibil ca o melodie de acum 10 ani sa fie asa de nemuritoare. Parca ai zice ca piesa Only Time e lansata de pe un nou album anul acesta. Practic Enya facea muzica de calitate printre primii cu mult timp inainte. De aceea in ziua de azi e asa apreciata. Iar vocea ei e una de invidiat. Cred ca e cea mai buna/perfecta voce din lume. Dar mesajele pe care le canta... e ceva incredibil. Desigur e doar opinia mea...nu toti simt la fel.
Patrice - clouds
dar am mai multe
rihanna - coulda been the one
- stupid in love
patrice - clouds
- praise his name
- same old story
- soulstorm
the script - the man who can't be moved
the last goodnight - pictures of you
nickelback - far away
timpuri noi - tata
jordin sparks - freeze
daddy yankee - que tengo que hacer
rafaga - una rafaga tu amor
- suave
- por tu amor
pink - crystalball etc
Http://www.youtube.com/watch?v=IwnGRFayhw8 de cateva zile ma chinuie... buna combinatia intre holograf si bitza
Pai am mai multe :
cel mai mullt lady gaga paparazzi, bad romance, telephone, just dance, alejandro,
dupa aia erreway-rebelde way. jordin speacasa-s. o. s, no air, tatto etc
Rascal Flatts-what hurts the most si Block Party-Skeleton
My blog : http://wolverine92.wordpress.com
Pai am diferite perioade. Orice melodie noua care imi place o ascult cateva zile, pana gasesc alta iar dupa aceea tot asa.
Momentan ascult Jamie Foxx ft. T-Pain - Blame it(on the alcohol).
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: