Am nevoie ca cineva să îmi spună la căte minute și secunde își arată Alex Velea dinții în videoclipul piesei Așa ceva...
Festivalul Beach Please se ridică măcar la nivelul celor de la Neversea sau Untold ori Saga Festival? Cu alte cuvinte merita un bilet?
Stie cineva cat costa o dedicatie (filmulet) de la costel biju? adica un la multi ani ceva de genul
Https://youtu.be/tOFvW0JPSkQ?si=5-8dfD6IBxThvFdK puteti afla numele melodiei de la minutul 01:24? vă rogg frumoss
Cu ce aplicaţie de AI sau website de AI aș putea să introduc vocea mea vorbind un text simplu oarecare și să-mi reiasă piesă muzicală (Radu mamii Radule)?
Mi am luat bilet la beach please 2026 dar nu mi-am pus al doilea prenume, este vreo problemă?
Știe cineva de unde pot descărca melodia "Mă dusei să trec la Olt", pe franceză, de apare în reclama de la Domeniile Sâmburești?
Cum o cheamă pe dansatoarea lui Alessio?
Unde pot gasi si eu sunetele de la clape pentru Roland G600? Exemplu: Acordeon, Clarinet, vioara, citara etc.
De ce credeți că unii seniori ai muzicii populare nu mai au vocea din tinerețe? Cântă jalnic în prezent, MJ canta bine și înainte sa moara de exemplu.
Ce parere aveti despre festivalul Beach please?
Bună, Vă place muzica ambientală?
Cum se numeste melodia de la reclama Adidas?
Am o combină sanyo DC-MP7500 și nu știu cum să pun muzică de pe telefon am conectat mufa în telefon combină are mufele dar nu știu cum să dau
Salut! Cum se numește piesa cu un om bătrân ce pedalează o bicicletă lângă un tren ce merge, la final omul se oprește pe un feribot, nu imi amintesc versiunile doar ceva simplu (I see you) Era...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta să găsesc o melodie veche, mai puțin cunoscută? Ce știu despre ea: - e cântată de un băiat - era vorba despre o fată blondă - versuri " ii plac fotografiile, o ...? (mai mult)
Imi puteti spune,va rog,versurile melodiei,, Die with a smile,,? Dau funda! Multumeeeeesc!
Am O intrebare, cine poate sa-mi scrie o melodie hip hop?
Ce piesa ruleaza pe fundal? 2.27-3.07 https://www.youtube.com/watch?v=go92imWRfdM
Heeeeeey! Revin cu o noua intrebare! Cum se numeste mel lui Miley Cyrus cu Hannah Montana, pe care cei de a VIII o baga la banchet?
Bună, Acum mulți ani Feli a lansat piesa Creioane Colorate. Acum un an Ilinca Bacatatiu, o fetiță talentată, a lansat cover-ul piesei. Are voce frumoasă. Voi ce părere aveți?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Jennifer Lopez și Selena Gomez?
De ce maneliștii menționează localitatea de origine în numele de scenă? (Jan de la Craiova, Guță din Hunedoara, Bogdan din Cluj ș.a)?
Buna TPU, caut de ceva timp o melodie mai visatoare din anii 90- 2000 pe care o mai auzeam la radio guerrilla, e o fată cu o voce mai melodioasa, canta intr- un stil mai lălăit de operetă. Fundal...? (mai mult)
Stie cineva cine canta aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=7YfFY21PWZg
Salut! Sunt un artist la inceput de drum care cauta collab- uri cu altii de tip underground.Eu ma axez pe rap, trap, drill, rnb.Cine vrea sa colaboreze cu mine poate da un dm.Nu cer bani, nu am arfe...? (mai mult)
Salut, TPU! Caut o piesa hip- hop, romaneasca. Nu stiu prea multe detalii despre ea, stiu ca are un vidoclip filmat in mai multe locuri, printre care se numara si un cimitir, posibil cimitirul Bellu....? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute cu melodia din poveste de cartier când îi canta lui agentul, domnu agent domnu agent am ceva pentru tine cu multe zerouri ca îți face bine, nu o găsesc nicăieri poate ma ...? (mai mult)
Voce - caut trupa - cant de 4 ani
Rog frumos cine stie titlul si interpretul cantecului, , Te iubesc, , ? cantec ce se canta de obicei la petrecerile tinerilor, iar la refren, , Te iubesc!, , e strigat tare de tot de majoritatea celor...? (mai mult)
Salutare la toți, încerc de ceva vreme să caut o melodie care a ieșit gen în anii 2000/2010 doar că tot ce îmi amintesc este faptul că în videoclip era vorba despre o fată oarbă și umbla seara...? (mai mult)
Salut! Caut pe cineva să-mi analizeze melodiile. Canalul meu de YouTube este aceasta: https://youtube.com/@danieisandustudio?feature=shared Aștept părerile voastre
Era ceva piesă veche nemțească, cred că de la Rammstein (deși cânta o fată), unde unul care zici că- i Halchin și altul blond merg la fagadau unde dansează ceva stripperiță cu un șarpe pe...? (mai mult)
Ați mai văzut videoclipul ăsta? Începe normal și apoi devine... nu știu. Am dat peste el aseară. Muzica e ok, dar imaginile... parcă te trag într- o altă lume. ???? Lux Ferre – Get All ...? (mai mult)
De ce nu se lanseaza canterete precum Mira, Lora, Sandra N, Irina Rimes, Adda sau alte vedete in filmele si serialele din Romania? Adica sunt foarte bune canterete si artiste si eu consider ca ar ...? (mai mult)
Unde mai pot gasi albumele de la trupa Firma, Descantece 1 si Descântece 2, pe YouTube nu le mai gasesc, imi placeai melodiile?
Bună! Am și eu o rugăminte la voi pentru a găsii o melodie veche. Știu ca videoclipul este filmat într- un garaj unde este și un bărbat legat de picioare și atârnat. P.s melodia este cantată...? (mai mult)
Bună ziua, care ar fi cauzele când în boxe când vorbești la microfon se aude cu ecou.
Salutări, cu respect, caut de nebun de vreo 3 ore, erau mai de mult, acum nu stiu bine perioada 1990, 2000, 2010, o trupă formată din două femei, una brunetă creață, respectiv blondă,...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă aș vrea să scriu versuri pentru persoanele din industria muzicală, cei care cântă, ce ar trebui să fac? Cum pot să- mi vând poeziile și versurile (în afară de carte, că...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca se va mai tine Vlad arena in Costinesti in 2025?
Caut o melodie românească veche. Îmi amintesc aproximativ versul „tot ce știi, știi de la mine". Videoclipul este animat: băieții care cântă sunt într- o Dacie, iar un lunetist (sniper) îi...? (mai mult)
Ce zice Nikolas Sax in primul vers din refrenul de la "Dai bombardamente"? Eu cu un prieten intelegem "mai lasă din fente" da nu suntem siguri.
Bună,am achiziționat un set de două boxe Jrh de 500 de volți,și la microfon vocea se aude cu ecou, am umblat la ecou dar tot la fel se aude.
Care ați fost la Banaton Timișoara anul acesta, cum o cheamă pe fata blondă c care a cântat cu sâmbătă seara începând cu ora 9 pănă după ora 10, nu o găsesc niciunde?
Ce parere aveti de melodia de mai jos? Cunoasteti alte melodii asemanatoare? https://www.youtube.com/watch?v=mjQrmo37HEs&list=PLXfohW9epEeabnXe9mgq2zJmQqdXZ9hxg&index=1
Buna, Oana Matache, noua voce a trupei Dj Project, este sora Deliei?
Ce parere aveti de Copilul de Aur si Laura Vass? Nu cred ca am auzit alte voci care sa transmita asa puternic emotii in toata muzica din Romania. Exista vreo voce mai buna? Mentionez ca in general ...? (mai mult)
Caut urgent pentru un club negativul de la melodia visam de la spike apleciz maxim numai raspunsuri utile multumesc anticipat
Vreau un Chain de procesare vocala folosit de traperi :]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?