| blueangel99 a întrebat:

Ce melodii va plac de la trupa germana de metal Rammstein?
Ce parere aveti despre melodiile lor "Du Hast" si "Sonne"?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

La mine, Du Hast a fost chiar prima melodie ascultata. A urmat si Sonne dupa ceva timp. Sonne e mai complexa,ala e Rammstein-ul care imi place cel mai mult, cel cu Sonne, cel cu Spieluhr, cu Spring sau Seemann.

Melodiile care imi plac? Absolut toate. Se detaseaza insa,"lentarelile", Ohne Dich castigand la proba asta fara drept de apel.Deci,si Nebel, si Amour, si Wo Bist Du, sau Stirb Nicht Von Mir. Actually, si Stein un Stein imi place foarte mult, desi e fix inversul celor descrise mai sus.

Ce ai pus tu in balanta aproape ca sunt doua laturi opuse ale "cubului" complex care e Rammstein. Adica melodia care e influentata de niste beat-uri care dau inspre dance pe langa una din cele mai dure de-ale lor.

5 răspunsuri:
| Purgatoriu a răspuns:

'Sonne' a fost prima piesa pe care am ascultat-o.
Piesele mele favorite sunt 'Pussy' si 'Mein Teil'. Lol, fetele cu 'Mein Teil' si baietii cu 'Pussy'.

| Fantastic7 a răspuns:

Îmi place Rammstein, și cele 2 piese pe care le-ai menționat tu în întrebare, dar și "ich will","rammstein", "reise, reise", "halleluja", "spring"...

| Anisia170 a răspuns:

Imi plac cantecele care le ai mentionat dar imi mai plac si rosenrot si benzin mult.

| Stefan_Stefan_1990_rI93 a răspuns:

Da sunt un fan rammstein am cont de youtube daca vedeti acolo in video-uri am pus chiar melodii de la rammstein.

prima melodie ascultata adica melodia de la care am aflat de rammstein e wo bist du si acum sunt un mare fan rammstein. daca nu era wo bist du acum nu eram fan rammstein cred