De toate, si chiar nu exagerez.E ca o shaorma cu genuri muzicale in capul a 90% dintre ei.
Păi știu că una ascultă metale din cauza tricourilor, și mai am un coleg care are un fetish pentru Led Zeppelin :/
Ma bucur ca macar tu ai separat cele 3 genuri muzica de m****e
eu ascult rock si dubstep...\m/
Si eu ascult rock,
dubstep mai putin, nu stiu cate sentimente se pot transmite intr-o melodie dubstep, oricum e misto
Depinde de cum interpretezi muzica....la mine si instrumentele transmit acel feeling
Nu mai am colegi, dar atunci când aveam ascultau muzică proastă, majoritatea.
Muzică pentru oamenii cu urechile cariate.
Noi suntem mai oneşti, deci bisericească. Abia aştept să mergem la şcoala altfel cu profa de religie ortodoxă la concerte de muzică bisericească , mai sunt câţiva anişori până dau la Facultatea de Teologie, şi probabil voi face parte dintr-un grup de studenţi adepţi ai aceluiaşi stil de muzică .
Dumnezeu să te binecuvânteze .
Manele (Salam non stop ), fara sa vreau am invatat si eu cateva versuri dar nu imi plac deloc
Colegii mei asculta ce vor. Fiecare are gusturile lui si probabil ca as enumera toate genurile posibile daca as vrea sa fac o lista.
Hmm. Si care e faza cu "jeguri"? Serios acum. Cu un vocabular ca asta nu inteleg de ce ati avea impresia ca le sunteti superiori.
Asculti cumva manele?
Si cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Nu, nu ascult manele
A fost o gluma
Fete:cacaturi comerciale
baieti:manele(eu si cu inca unu ascultam doar hip-hop)
anonim_4396 întreabă: