Eh, daca nu era mama mai ascultam eu muzica serioasa la sf asteapta, are gusturi foarte bune, asculta muzica mult mai buna decat mine (chiar daca nu-i place, spre exemplu, COBHC ), ma minunez de discurile de vinil pe care inca le mai pastreaza, de trupele pe care mi le arata pe youtube cand are timp, imi mai povesteste ce muzica buna se asculta pe vremea ei, mai canta si la chitara, mergea la concerte (nu statea ca mine s-astepte invierea...)
Mama asculta madonna, manele, abba, ace of base.din astea. iar tata trance d'ala mai vechi
Cel mai des asculta Rock fm, desi ii mai apuca cateodata si dau si pe romantic sau cauta opera pe youtube.
Tata-in general muzica anilor 80', dar in special rock si metal, mama orice, de la manele la black metal...
Să zic sincer? Mama ascultă Inna, you know, muzică de rahat din România.
Şi tata... manele.
Măcar am fost sinceră.
Mama:Abba,BZN...truce care au cam acelasi stil, in special magicfm.
Tata:Elvis, Queen, de obicei mai combina si cu muzica contemporana.
Ascultau amandoi Abba, Boney M, Queen...formatii de genul (plus artisti romani)
Mama asculta populara iar tata asculta muzica mai veche(Iris, Dan Spataru...) si populara.
Mama asculta muzică ok. Da, asculta, că nu mai prea ascultă muzică de vreo 15 ani.Mai ascultă când e acasă şi îi bag câte un LZ sau ceva clasică.
Tata ascultă populară sau sârbească.Mai are şi momente când mai bagă câte un Scorpions.
Tata asculta cam aceeasi muzica pe care o ascult si eu(de le el am mostenit gusturile muzicale) si mama asculta...linistea...n-am vazut-o in viata mea ascultand muzica
Mamei îi plac melodiile de la ABBA, Adele, Cyndi Lauper, Metallica (doar baladele) şi câteva de la Queen. Tata ascultă mult Coldplay, INXS, Jamiroquai, Led Zeppelin, The Who, Rod Stewart, Joan Jett, Suzanne Vega şi alţi câţiva artişti cărora nu le-am reţinut numele.
Tata asculta muzica anilor '70-'90.Nu ii plac manelele si nici muzica de azi,rar mai asculta o melodie din ziua de azi.E si cu rock-ul,si cu metalele,si cu pop,etc...
Mama e cu de toate, chiar si muzica din zilele noastre, Inna, astia, you know.Dar asculta si muzica veche.Ma irita cand asculta rahaturi de azi.
Oricum ei asculta mai mult Queen,ABBA,Boney M, AC/DC, uneori Metallica si Megadeth, au momentele lor.
Am uitat de clasica, avem albume cu clasica pe care cred ca le asculta saptamanal.
Habar n-am. Ştiu doar că la maică-mea nu-i place ce ascult eu
Nu-mi pasă ce-i place la taică-meo, deci nu l-am intrebat
Tata. nu prea stiu dar cred ca muzica gen anilor 70-80 . Si mama de toate, in afara de rock cand ma aude isi pune mainile in urechi si iasa din camera . Dar tu ce muzica asculti?
Tata asculta doar populara sau pe aia din anii 60' si spune ca muzica din zilele noastre e o prostie, iar mama e opusul
Razviiiiiiiiii întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Patricia444 întreabă: