Îmi place rock, pop-ul și dance-ul din anii 90 și începutul anilor 2000, și disco din anii 70-80.
Nu îmi plac manelele, populara, clubărelile și cocalarismele care sunt în vogă pe aici, gen house, pop comercial, dance, rap comercial etc.
Baftă
Ascult rock, rock alternativ, heavy metal, RnB(cateodata), inddie dar cel mai mult urasc manelele, muzica populara si muzica dance
Cam ce se da pe kiss fm imi place dar si altele (pop, hip-hop) Manele nu ascult dar nici nu pot sa zic ca le urasc din tot sufletul. N-am treaba cu ele, nu ma deranjeaza. La fel nu prea ascult rock.
In general ascult muzica rock[cu aproape toate subgenurile ]. Mai ascult muzica reagge, country, putina muzica simfonica si soundtrak-uri din filme!
Nu pot suporta muzica comerciala, in care nu gasesti pic de sentiment. Gen :Inna, Dj Habar nu am eu cum se numeste, Gaga si alte chesti de genu; Urasc rap-ul romanesc, prea romanesc si manelele!
Numai bine!
Rap, rock, pop si urasc muzica populara, manele sau orice melodie in romana sau cantata de artisti romani
anonim_4396 întreabă: