| pumpkinky a întrebat:

Ce muzica ascultati si de ce?

Răspuns Câştigător
| MCRgurl a răspuns:

Ascult orice suna bine si are un mesaj puternic. Urasc din tot sufletul muzica latino si manelele. Populara ma irita.Ascult muzica pe care o ascult pentru ca imi place sa am la ce ma gandi in timp ce o ascult.Adica da, e important sa sune bine, dar imi place si sa transmita ceva care sa imi dea de gandit.Muzica e lipsita de sens daca nu te face sa simti nimic (in afara de sentimente de genu 'vai ce fain suna')

17 răspunsuri:
| deeeaqq a răspuns:

Chiar că pe TPU învăț lucruri noi smr mama.

@Star00 : Da, cam rele fetele astea, hai să le tăiem capul sau să le interzicem să mănânce shaorma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hip hop pentru ca-mi schimba starea instant, nu ma pot abtine sa zambesc cand ascult genul asta, inima deja are alt bas, mi se face pielea de gaina la anumite versuri etc. :))

https://www.youtube.com/watch?v=n_BaF7FND-E

2:40
https://www.youtube.com/watch?v=5VvEKLfZ2mU

" Trece prin sange, imi curge prin sange
Deci intelege n-am cum s-o dau mai incet "

| Desireღ a răspuns:

De toate.

| SuneteDeChitara a răspuns (pentru Desireღ):

Muzica nu-i shaorma, draguta.

| Desireღ a răspuns (pentru SuneteDeChitara):

Nu știam dacă nu-mi spuneai tu, drăguțo
Mai pe înțelesul tău - ascult toate genurile de muzică.

| SuneteDeChitara a răspuns (pentru Desireღ):

Calm, nu te agita asa, nici nu ma intereseaza ce asculti

| deeeaqq a răspuns (pentru Desireღ):

Să-ți fie rușine.

| Desireღ a răspuns (pentru deeeaqq):

Bine! sad
să-mi fie rușine pentru că m-am ofensat

| DaCumSaNu a răspuns (pentru SuneteDeChitara):

Sa-nteleg ca sta in pat si asculta populara, manele, metal, religioasa(sunt sigura ca chiar acu' asculta prohodu') rolling on the floor

| DaCumSaNu a răspuns (pentru SuneteDeChitara):

P.S daca o intrebare e legata de muzica, literatura, dans, educatie etc, asta nu inseamna ca face parte din categoria respectiva... Intrebarea ta e conversationala...

| SuneteDeChitara a răspuns (pentru DaCumSaNu):

Nici Dumnezeu nu cere de unde nu-i laughing Daca vezi ca n ai cu cine discuta, mai bine o lasi in treaba ei

| Aslam a răspuns:

Rap, Hip hop, Rock si metal (heavy, thrash, death melodic, black, glam, folk, in mare parte.)
N-am un motiv anume... happy

| pumpkinky explică:

Sunetedechitara nici nu stiam ca shaorma nu e muzica daca nu mi ziceai tu, pe bune...
Nu inteleg un lucru: de unde atata rautate in voi mai ales femeile? pe bune acum si fara suparare.
Atat de mult va place sa va atacati intre voi cu vorbe...
Sau castigati ceva din chestia asta si nu stiu eu? Ziceti-mi si mie care i pontu, sa castig si eu laughing
Vai, vai...

| SuneteDeChitara a răspuns (pentru pumpkinky):

Nu a fost absolut niciun fel de rautate happy Era o remarca pe care din pacate ea a luat-o mult prea personal si s-a ofensat. Chiar crezi ca imi pierd timpul atacand lume aici?

| pumpkinky explică:

Eu nu am cu cine... nu voi... laughing

Ce conteaza atat de mult categoria la care pui intrebarea?
Sau ce conteaza atat de mult ce fel de intrebare e?
E gresita cumva din punct de vedere gramatical, ortografie, ceva?
Aici se corecteaza intrebarile puse de toata lumea sau se raspunde la ele?
Sa ma informeze si pe mine cineva atunci. Eu din ce am obs intrebarile sunt puse pentru a raspunde la ele DACA DORESTI bineinteles...
Care e rostu sa raspunzi unei intrebari cu alte intrebari sau sa critici intrebarea?
Cred ca voi astia care comentati cautati conversatie aiurea, eu nu. Eu am pus o simpla intrebarea firar ea de intrebare, daca nu vrei sa raspunzi : IGNOR, simplu. Greu e...

| pumpkinky explică:

Care e rostu sa mai comentati la aceasta postare daca fundita s-a dat?
Ah da...am gasit eu raspunsul: INVIDIA!

Întrebări similare