Muzica spirituala, care este mai presus de versuri si ritm, in care simti sentimentele din spatele lor si te poti chiar tu identifica drept o persoana care le-a trait candva sau care le resimte chiar in acel moment. Nu poate fi vorba de un singur stil muzical, fiecare are unele melodii care iti dau fiori, care te fac sa simti ca traiesti si sa iti dai seama ca ai trait si inainte chiar daca nu ai fi crezut.
Pai nu stiu... gusturile nu se discuta.
eu ascult: dance, pop, house, raggae.
Muzica New Age. Apropo, muzica New Age n-are nicio treaba cu religia cu acelasi nume, considerata pagana. Exemple de artisti: Enya, Enigma, Vangelis. De asemenea si muzica celtica, irlandeza...gen Loreena Mckennitt, Celtic Woman, Moya Brennan, chiar si U2, eu pana acum am tras concluzia ca cei mai buni in muzica sunt artistii din Irlanda si U. K., poate putin si Canada - ex. Celine Dion. Desigur ar mai fi si de opera/clasica, de ce nu, ti-as recomanda Sissel - vocea din Titanic(Celine Dion a cantat doar melodia de generic). De asemenea nu ocoli soundtrack-urile filmelor celebre.
Eu ti-am zis opinia mea, pentru ca eu consider ca este cea mai frumoasa muzica, nu neaparat ca mi-ar place, dar depinde ce intelege fiecare prin arta, frumos. Eu cred ca nu exista gusturi in muzica, poate doar la haine si mancare. In muzica, filme e vorba de altceva, educatie, cultura etc.
Eu zic ca orice om indiferent daca nu e innebunit dupa muzica mentionata de mine, eu tot cred ca e imposibil sa-i zica ca nu-i place deloc. Eu ti-am zis doar o parte din muzica cea mai frumoasa, dar cu siguranta, fara suparare dragi fani, sau care mai sunteti, dar muzica in Romania nu exista! Fata de ce e in Occident. Sunt foarte putin artisti la noi care fac ceva, dar nu sunt populari, agreati pe masura.
Muzica Jazz este cea mai frumoasa dar si cea blues sau instrumentala (nu opera.).
Depinde de gusturi.Fiecare ce ii place.Eu ascult toate genurile de muzica, dar cel mai mult imi place muzica clasica
Asta depinde de la persoana la persoana, pentru ca fiecare concepe notiunea de 'muzica frumoasa' intr-un mod diferit. De exemplu, mie imi place foarte mult punk-ul, dar altcuiva poate sa i se para ca nu este nimic altceva decat zgomot si niste versuri strigate aiurea. Sau invers, cuiva sa ii placa un anumit gen de muzica, si mie sa imi displaca total. Deci depinde.
Sti depinde si de gusturile fiecaruia ca eu poti sa iti dau un raspuns si alt utilizator alt raspuns si tot asa si tu vei alege ce iti place mai mult dintre melodii specificate de noi si u ar fi corect si oricum fiecare are dreptul sa decida ce melodie i se pare lui cea ma frumoasa dintre cele pe care le asculta.
Ancuta5678 întreabă: