N-am spus nimic de woodenpints, prin chestia asta dai dodavdă că-l pupi în cur.
Stai calmă, tu eşti mai greţoasă decât crezi.
Faptul că am făcut o glumă nu înseamnă că-s ţoapă.
Şi dacă am zis de manele, bun, cu ce te deranjează pe tine? Vrei doar să pari interesantă, woodenpints în varianta feminină?
Eşti stupidă.
Când am zis de el, m-am referit că după ce el a zis că subgenul respectiv e de căcat, s-au trezit toţi să spună că-i de căcat, chiar dacă nu ştiau exact de ce. Dar dacă Wooden zicea, era irefutabil şi irevocabil adevărat pentru unii. Înţelegi, mămică? Voi nu sunteţi în stare să judecaţi un lucru şi-l luaţi gata împachetat de la altcineva. Şi sunt sigură că şi tu erai ceva de genul acum vreo 2-3 luni. Nu stau să caut prin răspunsurile tale, dar făceai parte din şleahta aia. În fine, asta e altceva. Mi-aş pierde timpul să iau fiecare motiv pentru care sunteţi nişte mizerii tu şi ăştia ca tine.
N-am nicio intenţie să par interesantă, tută. În faţa cui? A ta?
Observ că oricine are o părere rea despre tine e automat varianta cuiva. Ineptă.
Nu e adevărat. Chestiile -core sunt naşpa pur şi simplu, nu pentru că zice wooden.
Chiar nu-mi pasă e el.
Mă cunoşti tu pe mine să ştii din ce 'şleahtă' făceam parte?
Vezi-ţi de treaba ta dacă habar n-ai. N-am o părere rea despre mine, absolut deloc.
Presimteam ca pana la urma se va lua cineva si de "manelistele" de voi... Pirato, nu mai manca ****.
In mare, ai dreptate. Da' presimt ca asta nu e singurul cont pe care il ai, prea stii tu cum e vremea aici pe TPU. Cum te chema pe celalalt cont?
Ce să zic, a fost doar o glumă, dar dacă ea nu a înţeles-o, nu am ce să-i fac, mă piş discret pe opinia ei.
Am avut mai multe. Solsagan, Zeflemitoarea, Laichzeit, etc.
Lasa calculatorul sa faca bani pentru tine!
Detalii aici: http://metodebaninet.blogspot.ro
Inregistrare aici: http://coingeneration.com/auth/new/172898/
Http://www.youtube.com/watch?v=F3XlUEWY9-0
Veti fi uimiti de inceputul acestei melodii.
Nu ma refeream la asta, esti foarte amuzanta, presupun ca esti femeie (Puritania), apropo tare faza cu "roacari"
Http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nm3r442GVn4 cam asta ma reprezinta... aici eu cant :d