Ce nu imi place la manele? Pai asta e problema.Nu imi place nimic la eleSe vorbeste numai despre bani, femei, betivi si alte minuni
Eu ascult orice fel de muzica numai manele sa nu fie Nu am absolut nimic cu cei care asculta genul asta de muzica Fiecare are gusturi diferite. Mie una nu imi plac manelele
Mie nu prea imi plac manelele, insa recunosc ca mai ascult din cand in cand unele care mi se par mai reusite pa pa!
Mie nu-mi plac manele...
dar oricum nu sunt impotriva lor cine vrea sa asculte sa asculte... dar mie nu imi plac
by aNa
Imi placea: L. A., Minodara La Maxim, GASKA, melodia aia Nasule- nasule, Sing Sing BB, deci astea mai ramanesti. Nu vreau sa jignesc, dar manelele de azi suna ori tiganeste, ori fara ritm care sa te inspire la dans si cu o bogatie de versuri sarace, inculte, care au acelasi subiect: eu sunt bosul, am lipici la bani, mor femeile dupa mine, am aur si... Nu-mi place! Prea multa prostie pentru. mine.
Nici mie nu imi "place" manelele prin simplu fapt ca ei"scrie altfel" si nu suntem pe aceeasi unda
Noua nici nu ne prea place de tine si sti de ce? Pentru ca esti un mare, mare mincinos
Mie-mi plac manelele. As fi cinica daca-as spune "nu". Imi place Nicolae Guta, Liviu Mititelu, Sorin Copilul de Aur, Denisa, Salam, Stana Izbasa & Adrian- Copilul Minune : http://www.trilulilu.ro/andreyiutz/ac61ad631bfb1e pot sa depan atatea amintiri pe melodia asta. 2004...
Nu-mi plac textele "bani, avere, valoare, femei" si nici ca sunt cantate de cocalari.
Mie unul nu conteaza cine canta ci conteaza ce canta, nu conteaza genul. Da, printre gusturile mele vaste in muzica sunt si manelele. Desi anumite manele instiga la suferinta omul care munceste si e corect au un ritm de te ridica in picioare, VINOVAT
Altora nu le plac manele pentru ca o canta pe romaneasca, o canta tigani iar sunetu-l melodiei e aiurea. Unele manele chiar sunt tari si merita ascultate... dar mumoasa are dreptate
Aha ce lume rea pe aici de aia au ajuns tiganii ce au ajuns haide sa nu fim rai tiganii sunt cum sunt acum din cauza comportamantului romaniilor eu sunt roman si nu suport rasisti mama si tata sunt rasisti si imi vine sa ii strang de gat Oricum la nunta voastra botez si alte chestii toti o sa ascultati manele
Dupa mine e cel mai tampit gen de muzica, daca se poate numi asa. Nu-mi place nimic la ele. Bleah!
Mda...Sincer as vrea sa iti dau un sfat...Invata sa te exprimi corect!
"mie nu imi place nici in ruptu capului manelele". poate ai vrut sa zici:"mie nu imi plac nici in ruptul capului manelele"...si exceptii se scrie cu 2 "i".Nu vreau sa fac pe marea filozoafa, dar ti'am dat un sfat prietenesc!(sper sa nu te superi)
Si cu privire la intrebarea ta...
Exista si manele placute sa zic asa...De ex:Nicolae Guta, Denisa.si altii. Dar nu majoritatea pieselor sunt reusite!
Pa, pa!
Mie nu mi plac deloc manelele dhaaaaaa toti taranii asc asa ceva... uuuuuu cocalarii... nu i inteleg p muulti dc asc asa ceva... de ex ce intelegi din melodiile lor? sau vocabularul este redus ei stiu doar de bani, bautura, femei, dusmani... sa fim seriosi ...pana si puya spune adevarul in melodie lui mersi
In primul si primul rand nu-mi plac manelele din cauza faptului k sunt extremist de stanga (sper sa nu vada si cei de la interne asta ) ) si noua nu ne prea plac minoritatile. dar eu nu am nimic cu celelalte minoritati in afara de tigani care ocupa locul 1 la mine pe lista neagra urmati de bulgari si maghiari. da sa reven9im, ...adica .manele WTF? frate sunt plini de prostie, chiar nu stiu ce e in mintea lor daca se dau mari cu femei, masini, si cica mai sunt si smeckeri )) auzi manelisti smekeri...prostii familiei
Mie nu imi place la manele, dar imi place la limba romana.
Asta ce a vrut sa fie, ma rog? Un episod din telenovela "tigani nu ie oameni si romini buni nare noroc!"?
O, lasati...
Salut! Iti spun eu de ce aproape tuturor li se intoarce stomacul pe dos de la manele.Pentru ca majoritatea sunt despre suferinta, de genul:ai plecat, m-ai uitat"...pentru ca unele sunt pe tema:esti iubita mea vrei, nu vrei, ok, poate nu am fost cam explicita si unii n-or fi de acord cu mine, dar e parerea mea! In orasul meu, cinta intr-un mini, magazin manele, iar alaturi era o stomatologie, a 2 zi, vine stomatologul si ii spune vinzatorului:ma, cine a fost in locul tau ieri, ca din pricina manelelor, i-am ros gingiile unui client! Am ramas socata de acest caz! Pa!
Futule cocalariilor in gat de tzarani nesimtzitzicare asa i-o invatat in familia lor de jegoshi inculturali imputzitzi sa fac rost de o masina si sa dea muzica la Maxim s-o auda si Dracu...Mortzii masii astia trebuie arunktzi la Gunoi si Arshi de vii q tot q gelu lor din cap vopsitzi k Boschetarii, Naicurile din picioare... FAKE-uri... Q tot q Fotbalu lor si q Zeul Lor BECALI k si asta o ajuns tot de la oi si sponsorizeaza MANELEle...MUZICA ASTA II PROVENITA DE LA ŢIGANII AstiA CRE NE FAC ROMANIA MAI ...frumoasa...Eu daca as ajunge preshedinte as face mai urat q ei decat o facut Hitler q evreii...eu ascult Rock... e o muzica mult mai logica...mai melodioasa si imi place Chitara...stiu sa cant oriqm...Asqlt si Hard rock, Heavy Metal, Black metal etc... da asqlt si muzica ushoara... oriqm spuneti NU MANELELOR, NU INCULTURII
Ok. E simplu manelisti sunt foarte diferiti de noi ceilalti.Aici ma refer la faptul ca se imbraca din tomberonul din fata blocului, se spala si ei odata pe an, asta e regula, ei nu "vorbeste romaneste",''nu stie sa scrie ce citeste'' (nu stiu a citi ceea ce scrie), put a ceapa si mustar, isi cumpara geluri sa-si faca "frezuri" etc... Dar asta ne reprezinta noua tara niste rromi jegosi si imputiti carora le pute gura si plescaie mentol.Comentati si voi!
Mie niciodata nu mi-a placut manelele si nici no sam placa este cel mai urat canal de muzica canta numa despre bani bautura canta exact ca mafiotii, vreau ca canalul de manele sa se desfiinteze definitiv.
Laurentiu321 întreabă:
anonim_4396 întreabă: