Faptul ca toate fetele saliveaza dupa el cand au la dispozitie alte staruri mult mai mature, mai sexy si mai putin pline de ele. Helloooo! Michael Jackson a murit, dar el nu a fost apreciat in timpul vietii exact cum merita... Si sa fim sinceri, la 8 ani, MJ canta cu mai multa voce decat "Biberon" la varsta actuala. Cred ca nu are nici 10 ani dupa cum canta... Prima data cand am ascultat "Baby" am ramas socata! Adica, frate, cum sa aiba un baiat o astfel de voce?! Plus ca ce am zis despre Michel este doar un mic exemplu despre blasfemia adusa muzicii datorita acestui ignorant mic, tembel si enervant. Hai ca ma doare mana. As mai zice multe, dar mi-a amortit partea superioara a corpului. Pupiiici. :*
Unii sunt atat de ratati incat nu pot acepta faptul ca persoane precum Justin Bieber, pot avea succes si ei. Triste vieti mai aveti.
Pai de asta
http://www.youtube.com/watch?v=UUNsg-h9CkI&feature=relat ed :))
uite mai multi oameni care nu-l plac
http://www.youtube.com/watch?v=0e50vqY7Szo&feature=popt0 0us03 :))
=)) =)) =)) :))
Nu-mi place muzica lui si ca incepe sa se dea mare biberon. Tie ce nu-ti place?
Multi ar dori sa fie in locul lui.
Mie imi place foarte mult.
Nu sunt disperata dupa el, nici gand.
O zi buna
Nu a nimic impotriva lui dar nu imi place, pur sh simplu! e prea plin de sine, ca Miley Cirus sau alte staruri recent aparute.De-abia s-au lansat pe piata muzicii sh deja se umfla in pene, sa fim seriosi, nu se compara cu Madonna, Shakira, Britney Spears, Michael Jackson[Dumnezeu sa-l ierte] Mai au "de mancat" pana sa ajunga la valoarea celor mentionati mai sus!
Cu el nu am nimic impotriva, cu exceptia "Celor care sunt invidiosi pe el" De ce il invidiati, spune-ti ca se droghiaza si chestii, ""djnino"" l-ai vz in real ca se droga?, sau chestii, haha, nu! ai citit si tu prin jurnale sau stiri, si gata crezi ca e drept, nu fat-o sau baiatule, totul e minciuna, acest Justin, stie sa cinte, sa danseze, sa vb frumos, si e shmecher, deci imi place totul la el, Tie iti place de el?
Pai in primul rand Am vazut ca se drogheaza deci... Nu nu am nimic inpotriva lui doar faptul ca se droheaza, fumeaza, bea i-ar mie nu imi plac oameni care se drogheaza deci.Nici nu imi place muzica lui E urat Se imbraca naspa. Ce sa nu ne placa?
Intrebarea asta e aiurea pentru ca Justin Bibăr cum ii spui tu pentru mine nu e nimic, deci nu am nimic impotriva la el, In primul rand nu sunt gelos ex:
Daca la prietenamea ii palce de Justin Bibăr cum ii spui tu.Nu am absolut nimic in potriva, ma deranjeaza faptul ca se drogheaza, iubeffQ mOmOtSoo Justin Bieber mda ai dreptate nu l-am vazut in realitate, l-am vazut la camera ascunsa si faptul ca se imbraca naspa si nu stie sa vb frumos deci uitate si tu Justin Biber la camera ascuns deci nu stiu ce se crede dar cu fetele, prieteni vorbeste ca la primul gunoi le arata mu** haide stiu ca nu ma crezi dar eu l-am vazut la camera ascunsa si nimic nu imi schimba gandul pentru mine e doar un om normal, canta foarte naspa in primul rand nici nu se compara cu Black eyed peas, Evanescene, Connect-r, Connect-r e fanul meu nr1. dc?
Cred ca se imbraca cel mai frumos din toata Romania, Vorbeste foarte frumos, arata bine, are corp, canta super, stie sa faca show-uri pentru mine e nr1 nu Justin Bibăr, vine el si se da mare ca cine e el