Ce mai exemplu ai si tu... )
Ai tu unul mai bun?
Nu dar sunt sigur ca exista unul mai bun decat ala Mircea Badea... si liniuta aceea de cratima; praf, parca deja e un idol...
Dacă spui tu.
Ai probleme cu liniuțele? http://www.youtube.com/watch?v=O_7yrrfRZbU
Nu n-am. multumesc de videoclip, am inteles nimic.
Ai înțeles nimic din videoclip?
Era o ironie... no ai cu astea nu?
Am prea multă, d-aia mi-au șters contul.
Ce pacat.
Iti contemplu inteligenta si aud haul pustiului. E sunteul ce se aude cand iti studiez, de la distanta, creierul. Esti foarte inteligenta si originala, ti s-a mai zis?
Îmi studiezi de la distanță creierul? Frate, ce-ai fumat?
Nu stiu. Da' stiu sigur ca cerebelul tau e neted ca pista de biciclisti.
Bă,tu ai venit acum să-ți bați joc de mine? Sau ce satan ai? Mai ușor cu ironiile.
Cum sa-mi bat joc de tine, minunatie a Terrei ce esti? Pai tu esti sefa sefelor, regina reginelor, as face lese-majeste daca as indrazni macar sa te sfidez.
Ce sunt alea ironii? Ca eu nu stiu...
Dragă maurice băi căcat, lasă-te călcat pe cap. Minunăție ești tu, nu eu.
Acum faci pe prostu/proasta, te prefaci că nu știi ce-s alea ironii? Plimbă ursul că ruginește lanțul.
Și nu mă mai confunda cu o fată. Melodia asta e pentru tine - http://www.youtube.com/watch?v=cGfCWTqR-wc
Am un citat dragut pentru mama ta: "nu judeca o carte dupa coperta"
Eu am 3 tatuaje, primul l-am facut cand aveam 17 ani,la un festival de tattoo din Iasi, iar pe ultimele doua mi le-a facut cea mai buna prietena a mea, o persoana extrem de talentata (face in paralel si facultatea de arte plastice)care momentan si-a deschis cel mai bun salon tattoo din Iasi.
Tatuajul (atata timp cat este realizat foarte bine, culorile sunt potrivite din punct de vedere cromatic si mesajul este unul de bun simt) reprezinta o metoda de a-ti exprima personalitatea, de a rupe niste bariere impuse de societate si de a avea curajul sa fii original. Repet. Atata timp cat este realizat de o persoana extrem de talentata.Din pacate, in Romania, majoritatea asa zisor "tatuatori" nu au nici-un gram de talent si realizeaza niste kitschuri memorabile. Nici majoritatea omanilor nu sunt mai brezi..cand vine vorba de un tatuaj, cocalarii in special, prefera modele de prost gust si mesaje vulgare. E pacat, ar fi trebuit sa ramana o arta, nu o bataie de joc.
Este arta pe piele. E cea mai potrivita definifie.
Tatuajele pot exprima mai multe chestii, spre exemplu; cineva a patit ceva ce nu va uita toata viata, si acel lucru vrea sa si-l aminteasca mereu asa ca isi face un tatuaj cu acea intamplare, fericita sau nefericita. Sau, cu diferite simboluri care il caracterizeaza, cum ar fi pentagrama (semnul diavolului, sau semn specific wicca), sau pur si simplu, ca domnul tau Alex Velea, ca sa para mai interesant si sa urle hoardele de fane dupa el ca e "super sexy". cum spuneam unii oameni isi fac tatuaje ca sa arate motivatiile lor sau intamplarile lor lumii sau personalitatea lor, iar restul doar ca e cool sa ai tatuaje. Da, femeile sau oamenii in general trecuti de a 2-a tinerete spun ca un om tatuat e asemanator cu Satana sau e un om de nimic, un puscarias. Nu, ideea e ca nu toti care se tatueaza sunt puscariasi sau altceva, dar am scris mai sus pentru ce se tatueaza Take care, si sper ca te-am ajutat.
Mie una imi plac tatuajele care au o anumita semnificatie pentru tine. Eu, spre exemplu, am un tatuaj cu data in care a murit bunicul meu si mai vreau unul cu data lui de nastere.
Acum tatuajele cu simboluri sau diferite litere nu mai sunt chiar asa de cautate si lumea a inceput sa aprecieze din nou arta - tatuajele reusite pe care putini le pot face bine. Personal, sunt impotriva tatuajelor cu numele iubitei sau iubitului... Din cate stiu Alex Velea, are niste tatuaje foarte dragute si mari si un artist nu ar trebui judecat dupa felul in care arata. Chiar daca nu ascult Alex Velea, il apreciez intr-un fel...
Singurul lucru decent la Velea sunt tatuajele. Acolo chiar le are.
Nu poti sa iti consolidezi parerea fara sa vezi omul, trebuie sa fii idiot sa faci asta. Nu ma deranjeaza. Omul ma intereseaza, nu ce are pictat pe el, daca are. Si da, o sa imi fac tatuaje. Sper doar sa am posibilitatile materiale sa imi acopar tot spatele cu unul.
Pot fi si idioti cu tatuaje, pot fi si genii scoborate din Absolut cu tatuaje (asa, cum voi fi eu, desigur), idioti sunt peste tot.
Fiecare are părerea diferită, unora le place, altora nu. Tatuajele sunt drăguțe, e ceva care dă un alt aspect pielii, sau locului in care este făcut.