| HEYO.ro a întrebat:

Ce parere ai despre concertul Madonnei de la Bucuresti?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am vazut doar ce s-a dat pe la stiri (ca era imposibil sa ignori). Mi s-a parut un playback mult prea scump pentru buzunarele si asa flendurite ale romanilor.
Iar faptul ca s-a apucat sa cante tiganeste si si-a dat cu parerea despre o situatie pe care n-o cunoaste, mi s-a parut de cel mai cras prost-gust. Si-a meritat din plin huiduiala (nu ca as fi de acord cu genul asta de manifestari).
Imi amintesc de recitalul lui Toto Cutugno de la Brasov...cand, pe un frig de crapau pietrele, a cantat "Ciobanas cu 300 de oi".
Si n-a vrut hectare de matase alba, tufe intregi de trandafiri si mai stiu eu ce alte mofturi. Si nici playback n-a facut.

52 răspunsuri:
| HEYO.ro explică:

Spune-ne cum ti s-a parut concertul de la organizare, la show, la momentele care ti-au placut cel mai mult. De asemenea, te invitam sa intri pe http://HEYO.ro si sa participi la concursul "Cea mai tare poza de la concertul Madonna": http://z8.ro/lt

| ariana10 a răspuns:

A fost jalnic pentru un bilet de 550 lei...

| angel_7904 a răspuns:

Nu-mi place madonna happy

| little a răspuns:

Fara rost. adica... dc? sa dai atatea bani... sa vezi " un om "... care se misk si da din gura pe o scena...

| StarDust a răspuns:

Nu sunt fana madonna. dar am vazut la tv cateva faze. cat de primitiv sa fii sa huidui un artist de talie internationala cand vorbeste despre discriminare? mai ales ca aproape 85% din rromi provin de la noi din tara. penibil

| annix a răspuns:

Nu-mi place Madonna,
de ce sa dai atatia bani, pentru nimic rolling eyes

cami
| cami a răspuns:

550?! atat a costat beletu'? scump, doamna, scump -Dincolo era mai ieftin laughing

| mioara a răspuns:

La cata valva sa facut nu a fost un concert asa de reusit fata de cum a canta 1996 MJ

| mioara a răspuns:

La cata valva sa facut nu a fost un concert asa de reusit fata de cum a canta 1996 M. Jacasaon.

| micronrt a răspuns:

A fost un live susţinut de playback la tot pasul, ca să nu mai spun de vreo 2-3 piese în care am privit doar videoclipuri. Melodii denaturate - femeia asta a făcut mişto de melodiile ei? "Frozen" într-o variantă tehno sau "La isla bonita" combinată cu muzică ţigănească? Şi mai bine - vine asta de la mama draq cu nişte imresii legate de ţigani care nu au o treabă cu realitatea şi-mi dă sfaturi? F**k off!
Am venit cu ideea că Madonna este genul de artist pe care nu prea ar trebui sa-l ratezi cand vine in Romania, însă dacă am fost vreodată fan Madonna, cu siguranţă nu mai sunt. Făcând abstracţie de lucrurile proaste care m-au indispus, a fost din păcate o pierdere de timp, o pierdere de bani (bilet gazon A, de 160RON), în concluzie - îmi pare rău că am fost acolo.

| Miha_1191 a răspuns:

Prea mult tam tam...hee hee
adica sa fim seriosi nu cred ca era necesar sa aiba atatia badiguarzi big grin

| Miha_1191 a răspuns:

Nu se merita.

| Annitu a răspuns:

Când e?smugsau a fost?big grin:-s am auzit ceva pe la ştiribig grinthinking

| Elena1234456 a răspuns:

Nu am fost sad dar cred ca concertul a fost super!

| dragosh a răspuns:

Pff...
nu as fii dat atatzea banii ca s'o vad pe madonnahappy.nu imi place cum canta!
Bine acum, fie vorba intre noii, as fii dat si mai mult daca era Michaellove struck

| danutz15 a răspuns:

Nu mi-a placut...mai ales de ea...adica totusi prea multe fite si stiti la ce ma refer. Nici vocea, nici spectacolul nu se compara cu cel facut de MJ in '92 si '96. Daca era dupa mine nici nu a-si fi primit-o in Romania.Mare lucru... o tipa care se zbate pe scena.
FITE si prea multi bani aruncati.

Daca era MJ as fi dat oricat...(apropo, uitati-va sambata la 8 pe mtv...concertul din 92 mj si faceti o comparatie cu concertu asta)

| mioara a răspuns:

Bunicel

| andreiasavescu a răspuns:

E o prostituata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e dor de Michael Jackson!

Madonna avea niste melodii frumoase!
Dar concertul asta a fost de tot rasul!
Mai bine las fi vazut la televizor!

| Ralux a răspuns:

Am auzit ca a fost sonorizare proasta, oamenii se calcalu in picioare, gunoi iar despre Madonna... a dat doar 50% din ce vroiau sa vada oamenii...
Rau, foarte rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU imi plk madonna! imi plk doar mel 4 minute care este facuta de timbarlake si de aia este frumoasa! Daca ar fi fost MJ m-as fi dus si cu 10 milioane! I love u MJ!

| xtina a răspuns:

Eu nu sunt fan madonna... dar am fost la concert... mi s-a parut urat...pentru o "DIVA"...ar trebui sa faca mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haideti ma numai ziceti de rau de Madonnacrying.
Si no mai cumparati cu michael in 92winking.
Madonna are 51 de ani si se misca fff bine si canta cel mai frumos ever.
Si este cea mai frumoasa.
Si mi-o adorlove struck.
Iub' Mado:X

| cristina_2833 a răspuns:

E fost bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost jalnica...crying...atatia bani pentru o porcarie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult zgomot pentru nimic...

| aliciuc a răspuns:

Madonna-un brand care costa! Pentru miscarea de trupe a meritat costul!

| nicker a răspuns:

Sunt din bacau si nu am fost a concert, dar cica a fost naspa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba comentati aiurea, Madonna este o legenda...ar trebui sa fim multumiti k a venit si la noi in Romania, si sa ne bucuram de acest moment...

| Chuck a răspuns:

Scuzati, nu am stat sa citesc toate raspunsurile.

Va dau un link de pe blogul lui Mihai Bendeac. A zis-o foarte bine: http://mihaibendeac.ro/archives/1035. Merg pe aceeasi lungime de unda cu el.

Întrebări similare