anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere ai despre Iuliana Beregoi?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine e aia si de ce ar trebui sa avem o parere despre ea?

| TeIauLaMisto a răspuns (pentru suntserios):

Am o tema la cursul de reportaj sa scriu despre ea. Fiecare a avut o vedeta (am tras la sorti) si mi-a picat. este o tanara cantareata de 12 ani din Republica Moldova. Ar trebui sa ai o parere despre ea asa cum au toti oamenii (asta doar daca o cunosti). Si apropo, la o intrebare nu e politicos sa raspunzi cu o intrebare. In plus, incalca regulamentul acestui sitewinking.

| suntserios a răspuns (pentru TeIauLaMisto):

Da mi report ca nu respect regulamentul, ai un buton mai jos.
Cat despre copii de 12 ani care nu sunt romani nu vad de ce ar trebui sa ii cunoastem. In fine...

| TeIauLaMisto a răspuns (pentru suntserios):

Eu spun ca nu trebuie sa fim rasisti... E chiar bine sa cunoastem cat mai multi oameni din diferite natiuni. In plus, nu am de ce sa iti dau report (de fapt cam am, dar nu vreau) pentru ca ti-ai spus opinia si apreciez. Insa eu am nevoie de ajutor nu de raspunsuri aiurea.winking

| aumih16 a răspuns:

Nu imi place! o panarama care cauta atentie! si atat!

| Gonrax a răspuns:

O copila foarte fitoasa si rasfatata.

A facut 'Cringe Alert' un pamflet despre ea si mucoasa s-a suparat si si-a cerut drepturile.

Ca sa intelegi, tipul asta Cringe Alert a facut video-uri despre toti romanii si niciunul nu s-a suparat in afara de ea.

| Dieneez a răspuns (pentru Gonrax):

Daca nu iti place de ea si ai Instagram poti da follow la @hate_berecoae. Găsești multe meme-uri si chestii funny cu Iulik Berecoi. Thanks!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot să cred că şi aici dau de ea. *facepalm*

| Dieneez a răspuns:

O fitoasa afona, plina de bani si fortata sa faca muzica

Întrebări similare