| mickeye a întrebat:

Ce părere aveți de Alex Mica? Eu cred că e cocalarul suprem.
Parcă face muzică pentru țărani retardați.Cei cărora le place Alex Mica sunt doar niște inculți..Pentru că cineva cu un IQ MAI MARE DE 50 nu ar putea asculta asemenea porcării.
Mai bine ascult timp de un an continuu Eurythmics, Depeche Mode, Aerosmith decât să ascult 5 secunde căcatul ăla Dalinda.
România e o țară prea frumoasă ca să aibă atâta densitate de muzică de căcat pe metru pătrat..acum cocalarul ăsta cu voce de homosexual e,mai nou, noua senzație pe scena muzicală din România.
Nu vreau să vă supăr dar asta e muzică pentru maneliști.
Alex Mica este dezastru cu căcăreaza aia de Dalinda.Îmi vine să plâng deja cand începe piesa. Sper să se retraga în curând că nu știu dacă aș mai putea rezista la incă o piesa de "calibrul" ăsta.
Are muzică și versuri tipice inculților/repetenților/picați­lor la bac.La cât de scăzut e nivelul de cultură în Românica,nu mă miră că majoritatea tinerilor din Românica ascultă căcaturi d-astea pe care ei le consideră cool.
Rușine celor de la Kiss fm,Radio Zu care difuzează numai astfel de melodii.
Mă mir că nu v-ați săturat încă de genul ăsta muzical,adică behăială House, bumțăială ieftină pentru Manelo-Dance sau ce mama naibii e.
Cert e că numai maneliștii, cocalarii ascultă așa ceva.
Deci voi ce părere aveți despre Alex Mica? E o somitate? Îl pupați în fund? Sau îl detestați?

Răspuns Câştigător
| TempleOfTheDog a răspuns:

1.Ai mare dreptate e in top 5 cocalari, din punctul meu de vedere.
2.Pai nici IQ lui nu e mai mare de 50
3.Probabil ca as asculta Alice in chains, Amorphis, Nirvana, GN's
4.Romania nu e foarte frumoasa ca are si ea, multi cocalari cu microfonul in mana, dar de parca erau prea putin acum a mai venit in g*y in clubul lor de ras
5.Omul are miliarde de neuroni, dar cei care asculta tampeniile astea au maxim 100
6.Ca toti artisti de teapa lui peste 6-7 ani nimeni nu o sa mai stie cine e
7.Te inteleg perfect...Am de aface cu tampiti din astia inca din clasa I
8.Nu le este rusine pentru ca ei considera manelismele astea "cool"
9.Nu o sa se sature prea curand de acesti manelisti
10.Adevarat...Dar lor li se pare ca daca nu asculti tampeniile lor ordinare esti un/o ciudat/a
11.As fi bucuroasa sa ii curm viata cu un glont in cap.
laughing laughing laughing laughing laughing laughing

| rollthedice a răspuns (pentru TempleOfTheDog):

Nu sunt de acord la nr 5 si 11. Toata lumea asculta ce vrea, nu esti tu in masura sa le critici gusturile altora si de ce sa il omori? Ca nu-ti place muzica lui, nici mie nu-mi place dar no ascult. Cu manelele chiar nu sunt de acord, dar ce ar fi Romania fara manelisti la fiecare pas? laughing

27 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

în loc să te iei de alții eu zic să înveți să te ștergi la c. știi tu unde, nu trebuie să-ți zic eu.

Dar poate nu se va duce în club niciodată, te-ai gândit la asta? Există și posibilitatea asta. Da, house = manele moderne. Cât de prost poți să fii tu, că atunci când ar trebui să-ți susții opinia cu argumente, cel mai bun lucru pe care-l găsești de făcut e să arunci cu insulte fără să gândești. Frumos, să știi că tu ești dintre ăia care confirmă ce se spune în întrebare. Felicitările mele, mai bine că ai apărut pe aici, în caz că nu credea cineva ce se spune în întrebare, te avem pe tine ca demonstrație.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu ştiu dacă e bine sau rău că habar nu am cine căcat e Alex Mica...

| aliceinchains a răspuns:

Ohh, I like you! xD
Subscriu la tot ce-ai zis, și mie mi se pare una dintre cele mai oribile melodii, împreună cu "Ai se eu te pego" sau "Vara nu dorm".

| Polaris a răspuns:

Cine e Alex Mică, ierta-mi-ai ignoranța?

| CautNume a răspuns:

Nu ma obosesc sa-mi fac o parere si sa o scriu despre un asa specimen.Ar fi o pierdere de timp.
In ce ai scris mai sus, ai dreptate.

| Cristianne a răspuns:

Da' cine e Alex Mica?

| Mădă0611 a răspuns:

laughing))))))))) si rolling on the floor)))) ce bine ai zis-o. M-a uns pe suflet laughing)
Ce fac astia se numeste prostitutia muzicala.
Partea buna e ca multumita unora ca asta eu nu mai ascult radio, zu ascultam, am dat unsubscrie caselor de discuri care promoveaza asa ceva si ascult ce imi place big grin

Nimeni nu stie de alex mica, dar de dalindaaaaa si seNIorita ce ziceti? Ala e laughing

| MisterToast a răspuns (pentru Mădă0611):

Îmi place cum gândești și mă bucur că mai sunt oameni care nu au fost spălați pe creier de manelele deghizate în house.

| expander91 a răspuns:

Ma mie imi place cum canta, voi il invidiati, daca nu-ti place nu asculta, dance si house sunt cele mai tari genuri la ora actuala oriunde in lume. Din ce spui tu reiese ca esti un taran care asculta numai etno tv si taraf.

| Wøodenpints a răspuns (pentru expander91):

Dace şi house sunt cele mai tari genuri de muzică? Aş vrea să existe o pană de curent pe tot mapamondul, care să ţină vreo 2 ani. Să văd ce mai ascultaţi atunci.
House-ul este maneaua muzicii electronice.

| TempleOfTheDog a răspuns (pentru expander91):

Manelistu-le mai taci. X-(

| Polaris a răspuns (pentru TempleOfTheDog):

Manelistule*.
My job here is done *flies away*.

Răspuns utilizator avertizat
| expander91 a răspuns:

Nu zic ca toata muzica lui e misto si ca sunt fan, dar parca se gasesc atatia sa spuna ca nu le place muzica. Ma el a scos o muzica foarte misto si populara, scoate tu o muzica sa vedem daca esti tare.

| mickeye explică (pentru expander91):

De ce trebuie să scot eu muzică? e un fel de competiție,sau ce? muzică ar trebui să facă cine se pricepe, nu toți neaveniții ca alex mica.
eu sunt ascultător de muzică, consumator și am dreptul să-mi dau cu părerea, dacă muzica lui Mica e nașpa sau nu.
Ca ascultăror, mi se pare că Dalinda și nu numai îmi insultă inteligența. Faptul că sunt români care ascultă astfel de muzică și mai e și difuzat la radio e grav.

| GoguSteriade a răspuns:

Toti de teapa lui fac muzica pentru oligofreni, nu e singurul.

| Wøodenpints a răspuns:

Argumentul tipic şi de căcat al ascultătorului de house.
La tine, house-ul este singura muzică pe care te poţi distra? Dacă da, atunci e grav.
Am 21 de ani, şi nu frecventez cluburi în care se pune house, mi se par o peniblitate. Mă pot distra şi pe altfel de muzică, mult superioară şaormei de house.

| expander91 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Hai sa-ti spun ceva, nu ascult numai house, nu sunt dependent si nu, nu este singura muzica pe care ma pot distra. Eu ascult si Rap si DnB etc. Eu ma pot distra pe orice melodii pe care se poate dansa => dance. House este un subgen la dance ca sa nu zici ca e tot aia

| Wøodenpints a răspuns (pentru expander91):

Eşti total pe lângă cu muzica. Nu-mi mai bat capul cu tine, ascultă ce vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am auzit de el. Presupun că nici nu vreau. La cum l-ai descris, îl detest deja.

Eu una m-am săturat de acest gen muzical. Am nevoie de o armă nucleară.

| Mirrre a răspuns:

Eu nu am nimic cu el.dar iti dau dreptate in ceea ce ai scris mai sus happy

| Deeutza0745 a răspuns:

Who the hell is Alex Mica?

| Anyway a răspuns:

Auzi,pe mine nu mă impresionezi cu nimic că îl jignești în halul ăsta! După mine, tu ești un cocalar incult, needucat care nu are respect față de oameni!
Alex Mica, pe lângă cântat, mai scrie și poezii...deci este mult mai talentat decât oricine care îl insultă! Tu ești doar un câcat în ploaie, un înapoiat care habar n-are ce-i aia muzica de club! Pe ce dansezi, pe ritmurile lu' Adéle?!
În timp ce el devine din ce în ce mai cunoscut în lume, voi stați în sucul propriu, țărani inculți ce sunteți! angry

| Anyway a răspuns:

Înainte de a-l judeca pe Alex Mica pentru stilul său muzical, tare mult aș vrea să te gândești că acest gen este oarecum "pe val" oriunde mergi în lume, iar ca artist trebuie să se folosească de acest aspect ca să poată face ceva bani cu care să trăiască, până la urmă ăsta este job-ul lui.
Apoi, te-aș ruga să "arunci" o privire la clipurile din link-urile următoare ca să îți pot dovedi că Alex nu este chiar un afon în materie de muzică.

Alex Mica - Frumoasa mea (LIVE)
http://youtu.be/_o2w7pApbnY

Alex Mica - Iorgovan, frumoasă floare & O Sole Mio
http://youtu.be/N5p35DdvHmM

Alex Mica - Se Il Mio Nome
http://youtu.be/XYjvNlejAFE

Alex Mica - With You (LIVE Singing / cover of Chris Brown)
http://youtu.be/VxZ6kJ-hN20

Alex Mica - Olimpiada Națională de Canto Clasic (unde a luat locul 8)
http://youtu.be/FVyAQ7JB5tM

Alex Mica - You Raise Me Up
http://youtu.be/rRsusML2Cvs

Îți urez vizionare plăcută (dacă te vei uita la clipuri) și sper să îți dai cu părerea despre cântăreți atunci când știi cu exactitate care și cum are voce!

| BomboDinCongo a răspuns:

Alex Mica,acest prepuț al industriei muzicale rrome,cântă manele Dalinda, Hermosa și Măria, Măria.
Cum nu sunt tembel, acum ascult ATB, Sash și nu Alex Mica.
Doar cocalarii retardați(Cocalarus Retardatus) ascultă asemenea porcării.Alex Mica e un cocalar.

| rollthedice a răspuns:

Nici nu prea stiu cine e acest alex mica dar nu va inteleg pe voi astia care il barfiti aici. Ma, el ca e cum e n-are voie sa cante sau ce? Cine sunteti voi sa va dati cu parerea despre Romania? Daca nu va place plecati.El din cate stiu a scos o melodie, ma rog care nu-mi place dar altora le place. Ca nu va place muzica si cum canta el, nu ascultati, e simplu